Jūnijs 7., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:39
"Vecs" - tas ir tad, kad tu, cilvēks, klausies Muse un pēkšņi saproti, ka vienīgais iemesls, kāpēc tu no viņiem nepavelcies, ir šis: viss, kas tev viņos liekas foršs, tev liekas foršs tāpēc, ka ir kopēts no četrām-piecām grupām, kas tev patīk (vai ir patikušas).
Un tie cilvēki, kam tagad patīk Muse, tie noteikti ir forši cilvēki ar labu gaumi, vienkārši viņi nav veci.

p.s. tajā pašā sarunā sabojāju Sepulturu, raksturojot viņus ar vārdiem "nu, viņi ir metāls tāpat kā kādreiz Gvido Linga bija metāls", un āāā. tagad nevar paklausīties. // ceru, ka nedabūšu pa ļocku no Īstiem Metālistiem. vai Īstiem Gvido Lingas Faniem.

(6 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]nefolk2
Date:7. Jūnijs 2012 - 12:36
(Link)
Nu, uzskaiti tās četras-piecas grupas, kuras Muse kopē, vnk interesanti
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:7. Jūnijs 2012 - 13:25
(Link)
agrīnais mensons, radiohead, kaut kas, ko es identificēju kā sepultura (bet varētu arī nebūt, vienkārši "no tās pašas šlakas/mūzikas izvēles perioda") un "tā tur figņa, ko viņi dara, ir riktīgi no astoņdesmitajiem" teica [info]barvins, bet es to nupat identificēju kā Tool

/es ceru, ka tu saproti, ka punkts bija nevis "nolādētie plaģitatori Muse", bet "sasodītā mūzikas gaume, kas izveidojas līdz divdesmit ar astīti un pēc tam viss ir tikai kopijas"
[User Picture]
From:[info]morloku_karalis
Date:7. Jūnijs 2012 - 20:42
(Link)
arī Filipu Glāsu, Goldfrapp. tikmēr pašu Radiohead Creep, pēc tiesas atzinuma, skaitās plaģiāts.

tā jau ir, ka Muse drusku par daudz spiežās cauri ietekmes, bet mēģinājumi savienot konkrētos "avotus" man liekas visai slavējami. un šis un tas, ko nedaudz jaunāki cilvēki klausās, liek pukoties par "Muse wannabe" :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:8. Jūnijs 2012 - 07:15
(Link)
Pagaidi, kad mēs mazbērniem stāstīsim par viņu mūzikas sākumu čerez 5 kopētājiem :)
[User Picture]
From:[info]zvirbuleens
Date:7. Jūnijs 2012 - 13:57
(Link)
Tā tas varētu būt, kaut gan man tā nav bijis. Ja viss liekas foršs, man būtībā vienalga, kā viņi to kompilējuši. Varbūt vēl "vecāks" esmu tāpēc, ka Muse vispār neizklausās forši (kaut gan atkal jādomā, vai tā būtu izklausījusies forši, ja būtu / kad biju jaunāks, utt.)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:7. Jūnijs 2012 - 14:03
(Link)
Nu tur jau ir arī gaumes elements. Muse vienkārši diezgan precīzi iekrīt tajā lauciņā, ko es būtu gribējusi klausīties savos 20armazuastīti, ja negribētos neko pārmēru niknu klausīties.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba