Maijs 23., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:51

(46 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]begemots
Date:23. Maijs 2012 - 16:45
(Link)
Nē, es domāju par to, cik ļoti, rakstot, ir svarīgi saņemt naudu par uzrakstīto. Kamēr mēs runājam par profesionāliem rakstniekiem sākotnējās KM diskusijas kontekstā, tas izskatās teju vai būtiskais.

Respektīvi, ja kādam rakstniekam pajautā, vai mēs izdosim tavu grāmatu 100K ekšos, bet tu nesaņemsi ne santīma, vai arī mēs tev samaksāsim, nezinu, 100K Ls, grāmatu paņemsim, bet neizdosim — ko tu izvēlētos.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:23. Maijs 2012 - 16:56
(Link)
Lielākā daļa rakstnieku izvēlas gan vienu, gan otru, miksētās proporcijās (ņemot vērā to, ka "samaksāsim piķi, grāmatas nebūs" pēc būtības ir piedāvājums "strādāsi padsmit stundas dienā dažādos darbos un par to pelnīsi normālu piķi, bet fiziski nebūs laika/spēka novest tekstus līdz publicējamai gatavībai"). Un man šķiet, ka būtu tikai okei, ja biežāk parādītos arī opcija "izdosim grāmatu un iedosim piķi". Mana personiskā ņurkstēšana gluži par kaut ko citu, respektīvi, par to, ka naudu vajag dot par to, ka tu raksti (vai ļoti radoši domā par rakstīšanu, vai nu vārdu sakot tipa esi rakstnieks), nevis par to, ka tu kaut ko arī uzraksti.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba