Septembris 27., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:00
Nu tā, biju arī uz citādāku jogu (kas ir tuvāk darbam) un konstatēju, ka tur pastāv milzīga atšķirība atmosfērā/attieksmē/sajūtās, kas droši vien daļēji arī saistās ar konveijera/lielas grupas faktoru

Nekad nebūtu ticējusi, ka nodarbība ar visu "ieelpojam enerģiju no zemes un izelpā izplatām to pa visu ķermeni" man patiktu labāk nekā lietišķa asanu ieņemšana, bet tā nu tas ir. Acīmredzot līdzīgi kā ar taro; es tam neticu, bet strādā arī ar tiem, kas netic

(12 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]smille
Date:28. Septembris 2011 - 21:38

ja drīkst jautāt

(Link)
kura ir tā lietišķā vieta un kura otra?
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:28. Septembris 2011 - 22:15

Re: ja drīkst jautāt

(Link)
lietišķā ir I love fitness Skolas ielā (bet bija okei, tiesa, ja es nezinātu, kas ir kas, tad nesaprastu, nafigam vispār tāda joga vajadzīga - baigā jau nu māksla ausis ar ceļgaliem saspiest, puikiem varbūt tā poza ir praktiski izmantojama, bet ne meitenēm). atmosfēra principā ieskrien-izskrien-vari-ielīst-baseinā (trenere - laikam Larisa - gan bija pilnīgi okei, vienkārši skuju tu izskraidīsi deviņiem cilvēkiem pakaļ)
krutā ir Saules joga, hatha pie Ingas (lai arī pieļauju, ka pārējās nodarbības tur ir tikpat okei, jo Inga ir boss) - tur katrai asanai kārtīgi izstāsta, kā tā ir jāpilda un kāpēc, kārtīgi pieskata muguru-elpu-plecus-figņas, un pēc tam pietiek laika gan atslābināties, gan iedzert tēju un parunāties.

iesācējam labāka saulesjoga, pilnīgi noteikti - pēc tam droši vien pēc rakstura/pieejamības.
cenas: saules joga 7 ls par vienu nodarbību, iepazīšanās lētāk, ilovefitness 5 lati par vienu nodarbību, tagad atlaides - 4 lati.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:28. Septembris 2011 - 22:18

Re: ja drīkst jautāt

(Link)
also, man šodien viss okei, piedo par parazītvārdiem
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:5. Oktobris 2011 - 18:21
(Link)
Taro ir two parts bounded randomness, two parts cold reading and one part mind projection fallacy. :P
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Oktobris 2011 - 18:53
(Link)
Vot par precīzām proporcijām nepateikšu, un droši vien pievienotu vienu daļu zemapziņas tēlu izvilkšanu ārā, bet pof taču, galnais ka strādā.
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:5. Oktobris 2011 - 20:31
(Link)
Nu, lieta jau ir tā, ka tas nedarbojas - tajos gadījumos, kur prognoze ar rezultātu nesakrīt by mere chance or by informed operator, tās tiek pievilktas klāt "post factum". Or at least there's no evidence for the contrary.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Oktobris 2011 - 20:51
(Link)
Tas ir atkarīgs no tā, kā tiek definēta strādāšana.

Piem., jogu var izmantot, lai sāktu levitēt, pārtiktu no prānas un zemes enerģijas, kā arī sasniegtu nemirstību (pieļauju, ka lielākajā tiesā gadījumu tas nestrādā)
Jogu var izmantot arī (kā es to daru) lai noturētu taisnu muguru, drusku iztīrītu galvu un nebūtu pilnīgi tizla, un tā tas strādā
Bet šim nolūkam man labāk strādā "sakām AUM un uzsūcam zemes enerģiju", nevis "ieņemam pozu" variācija

Ditto Taro - ja to izmanto, lai noteiktu, pēc cik dienām satiksi tumšmatainu svešinieku, ar ko apprecēsies un uztaisīsi divus bērnus, tad tas droši vien nestrādā (ja nu vienīgi baisi iespringst uz rezultātu)
Ja to izmanto, lai konsultētos ar savu zemapziņu par esošo situāciju un stresiem, plus meklētu kaut kādus risinājumus, tas strādā, ne foolproof variantā, protams, bet man arī nevajag foolproof, man vajag darba versiju.
Strādā labāk nekā, teiksim, psihoterapeits vai self-help grāmatiņas :)
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:5. Oktobris 2011 - 21:05
(Link)
Oh, let us cut the slack un sacīsim, ka levitācija, pārtikšana no saules gaismas un nemirstība caur sēdēšanu dīvainās pozās nestrādā nevienā gadījumā. :> There are certain ways Universe does not work.

Bet nu jā, īsti nepiekrītu, toties saprotu nostāju/pozīciju/the point.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Oktobris 2011 - 21:11
(Link)
aha, kaut kā tā

bet vispār taro ir jēga kautkad apskatīties... oh nē, vispār tev būtu* jāsāk, ja vispār interesē senās prāta/pasaules/utt strukturēšanas sistēmas, ar pārmaiņu grāmatu jeb i ching. es tikai caur to uz visu šito verķi pavilkos (jo pārmaiņu grāmata ir būtībā binārajā kodā balstīts pasaules apraksts) - un to kā triviālu zīlēšanas palīglīdzekli izmanto dafiga retāk, tāpēc nav stulbais stereotips.

*pieņemot, ka tu vispār būtu gatavs interesēties par kaut ko dikti senu un nestrādājošu
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:5. Oktobris 2011 - 21:13
(Link)
Teorētiskā un vispārīgā līmenī es esmu puslīdz informēts gan par Taro, gan citām "tamlīdzīgām" lietām, konkrētākā... diez', vai tuvākajā laikā.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Oktobris 2011 - 21:19
(Link)
nu, varbūt tad, kad būs četras liekas stundas dienā un nezināsi, kur tās likt :D

(bet sāc ar i ching, tas ir krutāk)
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:5. Oktobris 2011 - 21:20
(Link)
Liekas četras stundas dienā... ri-ght. XD
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba