Jūlijs 15., 2011


[info]kemune15:54
Mana intuīcija un saprašana vispār saka, ka latvieši ēd stipri par daudz gaļas, un tas ir anahronisms no laikiem, kad ziemeļos bija jādara daudz vairāk fiziska darba, lai izdzīvotu. Tak sēžot birojā vai pludmalē, nav nepieciešami gaļas kalni (un vide vismaz vasarā mums ir ļoti tuvu kā dienvidzemēs), bet ej nu pastāsti to vidējam trīsdesmit-četrdesmitgadniekam, kur nu vēl vecākam, ka porciju neveido gaļas lielums un klātbūtne, un ka neapliet visu ar miltainu mērci, krējumu, ketčupu vai majonēzi nenozīmē "sausi" ēst, bet to drīzāk nozīmē klasiskā gandrīz nekādu svaigu un kraukšķīgu dārzeņu neesamība uz šķīvja (labākajā gadījumā aizvietojošs konservēts gurķītis).

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba