Aprīlis 28., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:46

(44 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:(Anonymous)
Date:28. Aprīlis 2011 - 18:49

Re: Normāla izdevuma uzdevumi

(Link)
Man šķiet, Tu mazliet pārspīlē ar tiem pieskaitāmajiem izdevumiem. Protams, tik daudz var tērēt. Un superduper variantam tik daudz varbūt arī vajadzētu tērēt. Bet bada laikos var arī ar pieticīgākiem līdzekļiem iztikt. Mērķis tak cēls un altruistisks.

Un atsevišķam Gaismas Nesējam neviens šķērslis nestāv priekšā, lai šī gaisma kaut kādā citagaisma.wordpress.com vai citagaisma.blogspot.com nesta taptu. Kā jau teicu, par baltu velti. Un, ja zelta graudi sarakstīti būs, tad vai tiešām tie stulbie lasītāji paši neatradīs?
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:28. Aprīlis 2011 - 19:53

Re: Normāla izdevuma uzdevumi

(Link)
nepārspīlēju vis.
Reku paskaties - piemēram, portāls http://eraksti.lv/. Visnotaļ tas, ko tu saki - ir autori, ir literatūra (visnotaļ kvalitatīva, starpcit), ir bezmaksas, ir par maksu (maksa totāli smieklīga), ir arī unikāli materiāli, kas pieejami tikai elektroniskā formātā. Portāls pastāv jau ilgi (daudzus gadus).
Visbiežāk pirktās grāmatas (tb bestselleri, par kuriem krutāku portālā nav) ir pirktas 100-400 reižu. (Salīdzini ar Satori ikdienas/ikmēneša apmeklējumu.)
Kas te nav:
- mūsdienīgs dizains (pie tam dizains ir patiešām okei, acis nesāp un tā, viņš vienkārši neizskatās profesionāli)
- pilnas portāla funkcionalitātes (ar regulāri atjaunotu saturu un komentāru iespējām)
--saturs un komentāri prasa redaktoru/adminu, kas pieskata to visu un vismaz izdzēš "suka nahuj bļe" komentus un dīlo ar visiem tiem, kas uzskata, ka viņu "suka nahuj bļe" izdzēšana ir Noziegums Pret Vārda Brīvību
--jebkas, kas ir uzprogrammēts, prasa profesionālu supportu, varbūt ne katru dienu, bet tad, kad vajag, tad vajag - un nevar programmētājam teikt "davai atstāj visus savus degošos darbus un haltūras, lai bez maksas Sētu Gaismu Tautā", vismaz ne 2x mēnesī 4 gadu laikā :)
- krutas mārketinga/reklāmas programmas (pat ar pastāvīgo linku delfos acīmredzami nepietiek)

To, ka atsevišķi Gaismas Nesēji var viskautko darīt, tas ir skaidrs... un dara, kas ir reāli kruta. Vienkārši Izdevums no tā nesanāk, ne vairāk kā Ciba būtu uzskatāma par problēmžurnālistikas portālu.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba