Februāris 10., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:13 - Nopietnie nolūki

(16 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]izkapts
Date:10. Februāris 2009 - 12:34
(Link)
Cilvēki ir psihe, jopcik, PSIHE, un skaistais izskats, gludā, zīdainā āda, uz kuras nemīt ne mazākā pumpiņa, vien koķetas dzimumzīmītes, un vijīgie, garie mati ir sūc, ja psihe nav savesta kārtībā.

Tagad ir laikmets, kad jaunība un skaistums ir pārākas vērtības par vecumu un viedumu. Tā tas ir bijis jau simt gadu, un tur neko nevar darīt. Man visnotaļ tīkams viedoklis ir, ka pirmais pasaules karš pie tā ir vainojams. Pirms tā jaunība un skaistums bija nevainības simbols. Nevainība kā vērtība ir trausla, viegli zaudējama, tāpēc vecums, pieredze un viedums tad bija svarīgāki.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:10. Februāris 2009 - 12:57
(Link)
Hm. Tas ir pēc principa, ka smuka sieviete ir labāk nekā gudra sieviete, jo dumju vīriešu ir vairāk nekā aklu vīriešu... Un attiecīgi smuka grāmata ir labāk nekā jēdzīgi uzrakstīta grāmata, jo dumju lasītāju ir vairāk nekā aklu lasītāju? :)

Bet nez, "pasaules līmenī" tas tomēr īsti nestrādā, jo izdot sūdīgi rakstītu grāmatu ar domu "uztaisīs labu vāku, gan jau aizies" respektabla izdevniecība (un 1/4 Satori kā tāda pozicionējas) neuzņemas. Tā ka vairāk piekrītu kinskim, t.i., ka tas ir LV tirgus gļuks.
honeybee - Nopietnie nolūki

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba