Janvāris 16., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:45

(8 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]smille
Date:16. Janvāris 2009 - 17:49
(Link)
Man gan nav nācies saskarties ar šādiem izteikumiem, bet vai nav tā, ka uzsvars ir uz "tik daudz, cik gribas"? Ar domu, ka nav svarīgi, cik daudz tu pelni, bet gan, kā tu jūties ar to naudu, kas ir. Un ja visu mūžu kāds sūdzas par to, ka nav naudas, tad viņš ir lohs kaut vai tāpēc, ka izniekojis dzīvi sūdzoties un žēlojoties. Zinu cilvēkus, kas pelna vairāk par mani un čīkst, ka naudas nav un man viņi šķiet lielāki lohi nekā radinieki laukos, kuri dzīvo ar minimālo algu un ir ar dzīvi apmierināti un vēl piedāvā man ievārījumus un marinētus gurķus atvest.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:16. Janvāris 2009 - 17:56
(Link)
Nu, tādā gadījumā loģika ir otrāda - vajag nevis iemācīties pelnīt tik, cik gribas (jo tad sākas laimes spēle/nežēlīga kruķīšanās, gribas tak vienmēr vairāk), bet gribēt tik, cik vari nopelnīt, nesačakarējot sev prātu.

Bet kamōn, šitādu argumentu piesaukt diskusijās par to, vai valdība/Saeima ir vai nav OK - vot tas jau nu gan ir absurdi. Tipa "ja tev kaut kas nepatīk, značit tu neesi kvalificēts izteikt savu viedokli par to, kas tev nepatīk, jo, ja tu būtu gudrs, tu jau sen būtu izkruķījies/aizbraucis uz Īriju".
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba