Janvāris 10., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:19 - Grāmatu piedzīvojumi turpinās
Izdīcu vizīti uz grāmatnīcu, apskatījos tos lata romānus un sapratu, ka tas noteikti NAV way to go atpakaļ pie latviešu literatūras mīlestības.

Zato viens pavecs onka mēģināja pārdevējai paprasīt kaut ko "par nākotnes superkareivjiem, kurus speciāli trenē, es pa radio dzirdēju", tad nu uzrakstīju viņam uz lapiņas, kas tā par grāmatu, un nosūtīju uz Valteru un Rapu cerībā, ka tur Endera spēle vēl nav izpirkta.
Vēl nopirku Karogu, sapratu, ka Rukšāne vairs neraksta meinstrīmu (nu labi, kas tas par meinstrīmu, mums meinstrīms ir samudrīta literatūra, kas balstās uz vienas mīlīgas asociācijas un nedataisītas pastāstiņa morāles), atcerējos, ka Māris man jau pirms laba laika atdeva naudu, ko bija aizņēmies dzīvoklim, bet par to jau neviens nerunā; sāku lasīt Mauliņu, varbūt tas ir way to go, varbūt.
Interesanti, ka dzeja mums, piemēram, ir ļoti atšķirīga da mainīga un tāpēc nebesī, pat ja atsevišķi piemēri besī, bet meinstrīm-literārajā prozā točna nekas nav mainījies un viss vēl arvien ir tāpat kā iepriekšreiz, kad par to interesējos.

Jūsu,
socreālists

(2 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]markizs
Date:19. Janvāris 2009 - 13:51
(Link)
tagad "Endera spēle" arī Rozes grāmatnīcās :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:19. Janvāris 2009 - 16:41
(Link)
:)
honeybee - Grāmatu piedzīvojumi turpinās

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba