Jūnijs 6., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:01
Bet vispār šodien visu dienu domāju par šādu kuriozu:
šausmu grāmatās da filmās visādi psihopāti veido attiecības pēc principa "tu izdarīji kaut ko galīgi garām? Nu, tad par to tu izcietīsi šādu sodu, skaidri zinot, par ko un kāpēc. Un pēc tam, kad tas būs beidzies, es tev vairs tavu nodarījumu nepieminēšu un sabučošu da sabužināšu - vismaz līdz nākamajai reizei, kad izdarīsi kaut ko galīgi garām", un tas viss ir pasniegts tādā groteskā "nocirtīsim pirkstiņus, ieslodzīsim pagrabā, pieštaukāsim ar narkotikām" stiliņā un 99% gadījumu beidzas ar slepkavību.
A realitātē, jā, standarta ģimenes dzīvē viss notiek pēc principa "tu izdarīji kaut ko galīgi garām? Tagad es te labu laiku klusēšu un neko neteikšu, un savā nodabā cepšos par to, kā tu tā varēji izturēties; un pēc tam tu cietīsi no savas rīcības sekām, jo nav jau tā, ka es tev seksu nedodu vai kliedzu uz tevi par sodu, tās vienkārši ir tavas rīcības sekas, un šitā te tas turpināsies da hoķ līdz bezgalībai, jo pagātni jau atpakaļ nepagriezīsi, un tad, kad tu nākamreiz izdarīsi kaut ko galīgi garām, es tev pieminēšu šito un vēl visas iepriekšējās šādas rīcības reizes, bet, saproti, es jau tevi nekontrolēju un nevaru kontrolēt, un nē, es tev nelieku darīt tā, kā es gribu, es vispār neko no tevis negribu, es tikai zāāāāāāģēju, un tā nav mana vaina, ka viss ir tik sūdīgi".
Un tas it kā nebeidzoties ar slepkavību.

Tas viss, protams, ir pārspīlēti un tā. Bet es pirmo reizi mūžā pamēģināju pēc pirmās metodes, ne otrās. Un nē, tas nav tik briesmīgi kā šausmu romānos. Patiesībā tas ir pat patīkamāk par alternatīvu.

(5 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]dzeina
Date:7. Jūnijs 2008 - 08:41
(Link)
Tas otrais variants patiesībā ir kaut kas nenormāls.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:7. Jūnijs 2008 - 10:33
(Link)
Nenormāls psihei. Bet normāls kā attiecību modelis gan. Vismaz es esmu redzējusi daudz padomu iz sērijas "ja viņš tā pret tevi izturas, tad saki, ka esi pārāk nogurusi seksam", bet ļoti maz padomu uz sērijas "pamēģini viņu sodīt ar seksa trūkumu, redzēs, ka uzreiz paklausīs" ;)
From:[info]dzeina
Date:7. Jūnijs 2008 - 10:36
(Link)
Man ir pārāk maz laika, lai atļautos gaidīt, kad vīrs "nopratīs" :D
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:7. Jūnijs 2008 - 10:34
(Link)
Nu, tbš normāls=bieži sastopams.
[User Picture]
From:[info]xoox
Date:7. Jūnijs 2008 - 11:27
(Link)
Baigi smagi izklausās.
Un tas, kurš ir tas zāģētājs, īstenībā zāģē arī pats sevi no iekšpuses.
Nevajag īstenībā turēt iekšā to aizvainojumu, bet pēc iespējas ātrāk izrunāt vai kaut kā citādi dabūt ārā, tā lai duļķes izfiltrējas un ūdeņi paliek atkal dzidri.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba