Augusts 4., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:52

(13 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]lee
Date:4. Augusts 2006 - 22:43
(Link)
Jā, par tiem rezultātiem tā ir, kā Tu saki.. Pirmo reiz uz visiem šitiem gājām kopā vesels bariņš ļoti labi draugu..Uz analīzēm, lai kādas tās arī nebūtu..Toreiz, mūsu "Jēzus", kam meitenes nebija redzētas savu mūžu, bija saķēris kaut kādas tur figņas no koplietošanas telpām..jau tad es sapratu, ka vārdiem, kurus lielīgi apgalvo cilvēks, nav nekādas nozīmes.
Un tagad pa atklāto - bija tāda nelaime kā cista olnīcā..un man - meitēnam, kas uz Rīgu atbrauca gluži nevainīgs. No tā laika, katru gadu izeju visas iespējamās pārbaudes un analīzes, tai skaitā arī visas seksuāli trasmisīvās un, protams, HIV/AIDS. nenoliegšu - katru reizi trīc rokas, saņemot rezultātus, lai gan it kā nemaz nav tam pamata.
Vienu gan es varu droši teikt - ja Tev ir savs ārsts, kāds manā gadījumā, kam vari zvanīt kaut nakts vidū un nekaunoties ne no kā vaicāt visu, kas uz sirs, tad attieksme ir daudz, daudz savādāka.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:4. Augusts 2006 - 22:48
(Link)
Vai tad cista ir transmisīva kaite? Man k-kā likās, ka viņas rodas nezin no kā, tip kā pašām ienāk prātā.

Bet vispār prātīgs cilvēks esi. Vairāk bi tādus.

(No praktiskās puses - cik apmēram tas prieks izmaksā? Nu, pilns analīžu komplekts?)
[User Picture]
From:[info]lee
Date:4. Augusts 2006 - 22:51
(Link)
oo..es uz pirmo pusi jau biju atbildējusi pirms (tiešām baigi prātīgā, ne?! ;))
Uz otro - nevaru tā viennozīmīgi atbildēt..kopā ar visu manu ārsti, pēc kuras taisnā ceļā uz Gulbja laboratoriju ar vismaz Ls 30 rēķinos..ņemot vērā visas inflācijas..
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:4. Augusts 2006 - 22:59
(Link)
Hmmm, skaic. Plds :)
Kādu daļu no tā visa noteikti sedz apdrošināšana, man pēdējoreiz ar ģim. ārsta nosūtījumu visu komplektu uztaisīja par velti.
[User Picture]
From:[info]lee
Date:4. Augusts 2006 - 23:03
(Link)
Oo.Nu tad jau pavisam labi..man tas bik sālītāk un sarežģitāk, kamēr neesmu tā pa īstam pārkārtojusi savu visu dzīvi šeit.. ;)
[User Picture]
From:[info]lee
Date:4. Augusts 2006 - 22:49
(Link)
Nu jāpiezīmē gan, ka pie cistas olnīcā nevar tikt aplipinoties vai kā tur vēl..tas tomēr tāds normāls audzējs, kuru sliktākajā gadījumā vajag izvākt laukā..bet tas bija iemesls, kāpēc nenobijos un sāku doties uz analīzēm, un regulāri.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba