Jūlijs 19., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:45

(27 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:19. Jūlijs 2006 - 12:17
(Link)
Kam vērā ņemamus?

Ja tu gribi sasniegt publiski atpazīstamus rezultātus, tad jā. Bet tiem ir ļoti mazs sakars ar pasaules-labākas-padarīšanu ;)
[User Picture]
From:[info]white_shadow
Date:19. Jūlijs 2006 - 12:25
(Link)
Hmm... Nacionāli/globāli vērā ņemamus? Pieņemsim, ka "pasaule" šajā gadījumā sastāv no cilvēkiem. "Labs cilvēks" ietekmē parasti tikai savus tuvākos draugus/radus, tātad - padara labāku nelielu pasaules daļu. Tas var būt patīkams blakusefekts, bet ja izvēlas sev mērķi "padarīt pasauli labāku", tad efektīvāk būs ietekmēt daudzus cilvēkus (lielāku daļu pasaules). Tieši publiski atpazīstami rezultāti ir vajadzīgi, ja uzlabojamā pasaule sastāv no publikas (ļaudīm).

Var, piemēram, raxtīt blogu ;)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:19. Jūlijs 2006 - 12:51
(Link)
Nu, un tu gribi teikt, ka tie, kas tagad raksta blogus, visi ir ļaunuma iemiesojumi? :D Tieši tā, es zinu daudzus cilvēkus, kas, būdami labi, palīdz arī citiem būt labiem, un dara to publiski. Piemēram, vairāki augstskolu profesori (pasniedzot vairākās augstskolās vienlaikus, aptver diezgan plašu cilvēku loku), daži rakstnieki/mākslinieki/mūziķi, vairāki cilvēki tepat no SC (sleep_talking, skuka, vēl daži). Viņu pašu labums netraucē izpausties un starot. Un viņi maina pasauli, arī īpaši necenšoties to darīt un nelecot pāri savai pakaļai.
[User Picture]
From:[info]white_shadow
Date:19. Jūlijs 2006 - 13:00
(Link)
Nu es tak to pašu (apmēram) arī saku ;)
Blogi ir laba ideja šajā kontextā.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba