Jūnijs 1., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:50
Klausos, kā te kolēģi viens otru apceļ, nu uz mata kā zivis akvārijā :) Nez, varbūt šis salīdzinājums palīdzēs atrisināt problēmu "kādus vārdus iedot maniem pērļu gurāmiem"? :D

(8 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]aanticulturee
Date:1. Jūnijs 2006 - 18:29
(Link)
taatad zivis jau ir akvaarijaa! :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Jūnijs 2006 - 07:55
(Link)
Jā, sen jau. [info]barvins par to vairāk raksta, man ir zemapziņas pārliecība, ka viņas tūlīt, tūlīt viena otru nositīs, tāpēc man kauns rakstīt par to, ka viņas ir 3 un dzīvas, jo rīt varbūt būs 3 un beigtas ;)
[User Picture]
From:[info]aanticulturee
Date:2. Jūnijs 2006 - 08:04
(Link)
Maneejaas gan ir tiiri draudziigas, pat flegmaatiskas. Varbuut taapeec, ka vinjaam nav vairs pirmaa jauniiba. Agraak bija veel viena zivs no citas sugas, taa gan besiijaas un trenkaaja paareejaas, uzturot kopeejo sportisko liimeni pienaaciigaa augstumaa :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Jūnijs 2006 - 08:21
(Link)
Mūsējās vēl nav sadalījušas teritoriju - vismaz lielais pērļu gurāms un bocija toč ne. Mazais jau zina, ka jātur muti. Redzēs, kas notiks (vai nenotiks), kad gurāmiem pienāks pārošanās laiks - jo man ir aizdomas, ka tas mazais, daudz sistais ir tēviņš, bet lielais un nejaukais - mātīte.
[User Picture]
From:[info]aanticulturee
Date:2. Jūnijs 2006 - 10:31
(Link)
Par citām zivīm nezinu, bet šķēpnešiem tēviņi tiešām ir mazāki un viņiem aste ir citādāka. Ja paskatās kādās gudrās zivju grāmatās, tad droši vien var atrast pazīmes, kā arī gurāmiem notiekt dzimumus.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Jūnijs 2006 - 10:38
(Link)
Nu, generally mātītes ir ar apaļākām, tēviņi ar asākām spurām. bet to bija grūti noteikt iegādes brīdī, jo abi gurāmiņi bija pārāk mazi... tomēr šķiet, ka viss ir pareizi, jo augot tas, ko es uzskatīju par tēviņu, kļūst arvien spicāks un mātīte - arvien noapaļotāka.
[User Picture]
From:[info]savaadaisu
Date:2. Jūnijs 2006 - 10:45
(Link)
Nu mēs savējos zvērus saucam supervaroņu un politiķu vārdos.
[User Picture]
From:[info]barvins
Date:2. Jūnijs 2006 - 11:01
(Link)
Botia Berdmorei jau ir dabūjis divas kļičkas - Bots un Tiesnesis - ar to vajadzētu pietikt. Bet gurāmus jau arī vajadzētu nokristīt. Bet, ja par Botu ir vienalga, kāds dzimums, jo šis (šī) ir viens, tad gurāmiem vajadzētu pagaidīt, kamēr konkrēti var noteikt dzimumus, savādāk Pamela Andersone var beigās izrādīties Bin Ladens;)
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba