Oktobris 29., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:37

(22 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:30. Oktobris 2005 - 11:43
(Link)
Nunu. Let's see: es pazīstu ~5 gejus pietiekami labi, lai zinātu, ka neviens no viņiem nav savu likteni "aiz izvirtības, eksperimentiem, aprēķina". Tajā vecumā, kad notiek savas dzimumidentitātes apzināšanās, puisim tiešām gribētos izcelties ar dajebko, tikai ne ar savu atšķirīgo seksualitāti. Bez tam - neskatoties uz to, ka pirmie kontakti ar gejiem man bija laikā, kad veidojās mana seksualitāte, tas mani nav padarījis par lesbieti.

Bet, lūk, tieši šis "geji ir lipīgi!!!" ir tas, par ko es runāju. Tavā organismā šobrīd atrodas ārkārtīgi daudzu lipīgu slimību baciļu, bet tu tomēr nesaslimsti, jo tava imūnsistēma tos bloķē. Pat ja pieņem, ka homoseksuālisms ir slimība, tad veselīga imūnsistēma šo "slimību" nobloķētu bez problēmām (jo šī "slimība" taču ir pazīstama visā vēstures gaitā, tā nav kaut kāda putnu gripa, kas parādījusies tikai nupat). Līdz ar ko problēma ir nevis gejos (kas vienmēr ir bijuši un būs, lai kas arī netiktu darīts), bet pašas sabiedrības vājajā aizsardzības spējā, kas liek geju jautājumu uztvert tik saasināti.

Sadomazohisti, starp citu, tiek laulāti - t.i., tu taču neiedomājies, ka zagsā kāds tev prasa: a tu gadījumā neesi mazohiste, kas precas ar savu mīļoto sadistu? Ja tā, tad nekāda papīriņa nebūs... Zoofīlu galvenā problēma ir tā, ka viņi nevar dabūt piekrišanu no sava mīļotā dzīvnieciņa. Un nekrofili nevar salaulāties līdzīgu iemeslu pēc :P

Bet jebkurā gadījumā - ar vismaz trim gejiem es esmu nopietni runājusi par attiecībām. Un viņi spēj mīlēt un mīl tikpat spēcīgi un atbildīgi kā pārējie (patiesībā nezinot nepateiksi, vai runā gejs vai hetero - mīlestība izpaužas gauži līdzīgi). Kas attiecas uz ģimeni - protams, klasiskais modelis tēvs+māte+bērns ir psiholoģiski vispiemērotākais bērnam, bet cik ir tādu ģimeņu, kurā šis modelis pastāv? Ar ko gan situācija, kurā divarpusgadīgu puiku audzina viņa māte un vecvecmāmiņa, būtu normālāka par situāciju, kurā šo puiku audzina mamma un audžumamma? Vai tēvs un audžutēvs?
Jebkurā gadījumā viņi vēlas tikai to, ko vēlas jebkurš stabils pāris - iespēju oficiāli sakārtot attiecību tiesisko pusi, iespēju, ejot pa ielu, sadoties rokās, iespēju apskaut draugu, kas atgriezies no ceļojuma, un turpat Vecrīgas kafejnīcā uz satikšanos izdzert glāzi vīna un pabučoties. Sīkumi, bet, ja tā visa nav, tad attiecības zaudē pusi sava viegluma un burvības, un nav nekāds brīnums, ka cilvēki apvainojas.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba