Septembris 23., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:45

(6 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]skuka
Date:24. Septembris 2005 - 00:18
(Link)
Jàa, es, piemeeram, labpraat zinaatu, ko nozii,ee "valjeejs":)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:24. Septembris 2005 - 14:43
(Link)
man atšķīrās 'aizliegtā fotogrāfija'.
bet tur jau vispār dikti daudz kas ir vaļējs, katrā stāstā bik paslīd kāja, un tā, ka skuju nevar saprast, vai gribēti vai negribēti (es gan tikai līdz pusei dalasīju, noliku malā, lasīšu, kad atkal sagribēsies).
bet tā kā stāstā par meiteni kafejnīcā, tur kur ir tā frāze iz sērijas - "neviens normāls cilvēks jau tādās neiet, labi, ka viņi nezina, cik mana jaka maksā (un nevar saprast, vai kauns, vai bail, ka aplaupīs, drīzāk jau otrais), bet varbūt tur ir tā Īstā Dzīve" - nu, šitāds domu gājiens ir ar baigo plaisu iekšā, un nevar saprast, vai tā vaļējā plaisa ir gribēta vai negribēta. bet ar pareizo šausmu/bijības/fascinācijas sajaukumu.
From:(Anonymous)
Date:24. Septembris 2005 - 15:23
(Link)
Nu, man liekas, ka autore buus driizaak domaajusi kaunu, bet vispaar veel vairaak man liekas, ka vinja pati to nezina, un vinjai patiik atstaat valjeejus galus, taa, lai viss nav pateikts.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:24. Septembris 2005 - 18:13
(Link)
jā, vēl viens iemesls, kāpēc man nepatīk runāt par grāmatām - pārāk liels kārdinājums runāt par "autori" trešajā personā + spekule't par to, ko viņa zina, nezina, domājusi, nedomājusi, gribējusi, negribējusi, blablabla.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:24. Septembris 2005 - 18:17
(Link)
un vispār - kas nu tur par kaunu. ja cilvēkam nav kauns dzert Hennesy un uzjautrināties par to, ka bārmenis ir to pasniedzis uzsildītā glāzē, tad viņam nebūs arī kauns, ja citi redzēs viņa naudu + kredītkartes, ne?
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba