Jūlijs 24., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:31

(23 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]arteck
Date:25. Jūlijs 2005 - 20:43
(Link)
paklau, un kādas ir tavas domas attiecībā pret apmēram "man nav nekas pret viņiem, lai dzīvo, lai izklaidējos sev paredzētajās vietās. bet kāpēc ir nepieciešama šāda reklamēšanās? vai tiešām ~10 gadīgiem bērniem vajadzētu redzēt, kā skūpstās vīrietis ar vīrieti un sieviete ar sievieti?" (šajā brīdī es teicu, ka maršruts bija zināms un tikpat labi māmiņa ar bērnu pa turieni varētu arī nestaigāt, bet laikam tas īsti nepārliecināja.) nu jā, un man pašam arī liekas, ka nosaukt to par slimību ir par šerpu teikts, un tomēr - kāpēc gan tā notiek? kāpēc viņi tādi ir? (protams, es pats vēl palasīšu kaut ko, bet man tomēr gribētos palasīt tavus uzskatus).

es pats arī pazīstu dažus no šiem cilvēkiem un cilvēciskajā ziņā viņi ir ļoti jauki, bet es pats arī īsti neesmu pārliecināts par šo "jums jāzina un jāredz, ka mēs esam!" es, protams, par to neko pārāk daudz nezinu, bet man šķiet, ka par nospiedošu diskrimināciju viņi nevarētu sūdzēties. kaut vai tieši šo iemeslu dēļ, ka viņiem ir savas vietas, kur neviens viņiem neko nepārmet un kaut vai tāpēc, ka viņi var strādāt arī skolās un tmldz.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:26. Jūlijs 2005 - 00:03
(Link)
- "Man garšo gurķi ar medu."
- "Fui, kā var garšot gurķi ar medu, tas taču ir pretīgi!"
- "Bet man garšo, es tur neko nevaru padarīt. Un arī negribu, jo tas ir garšīgi."
- "Bet tas ir slimi!!!"
- "Tāpēc, ka tev negaršo."
- "Tāpēc, ka tas nav dabiski! Daba nav paredzējusi, ka gurķus ēstu ar medu!"
- "Daba daudz ko nav paredzējusi."
- "Labi, OK, ēd savus gurķus ar medu, tikai tumsā un zem segas. Es negribu neko no tā redzēt. Es negribu, lai 10gadīgiem bērniem būtu jāredz, ka kāds ēd gurķus ar medu! Tev ir tiesības strādāt skolā vai vienalga kur, tikai tā, lai mēs to nezinām!"

/tikai atšķirība ir tur, ka homoseksualitāte nav tikai seksualitāte. Tās ir arī attiecības, tā ir arī mīlestība. Es ar savu puisi varu staigāt, rociņās sadevusies, es varu skūpstīties dajebkur, un neviens man nepiesienas. Tāpēc man arī nav nepieciešams praids, lai pieradinātu sabiedrību pie tā, ka man ir puisis. Bet absolūtais vairākums homoseksuāļu ir pārbijušies un nelaimīgi par to, ka viņi nevar veidot attiecības, neizpelnoties sabiedrības nosodījumu. Tāpēc tie, kas ir uzdrīkstējušies & pārkāpuši sev pāri, dodas praidā, lai tie, kas pat saviem labākajiem draugiem neatļaujas to pateikt, baidītos kaut drusciņ mazāk. Jā, tas ir demonstratīvi. Bet domāju, ka šādā situācijā tas ir pamatoti.

Jau pati frāze "viņiem ir savas vietas, kur neviens viņiem neko nepārmet un kaut vai tāpēc, ka viņi var strādāt arī skolās un tmldz" ir diskriminējoša, jo tā implicē to, ka tā varētu arī nebūt. Vajadzētu būt tā, ka praids nemaina neko. Ja attieksme pret to būtu pofigistiska, tad praids nebūtu vajadzīgs. Ja attieksme ir tik histēriska, tad tas nozīmē, ka šis jautājums IR sāpīgais punkts.
From:[info]arteck
Date:26. Jūlijs 2005 - 01:01
(Link)
par to skolu es aizmirsu piebilst, ka pirncipā man pašam skolā bija šāds cilvēks - skolotājs. un viss bija pilnīgākajā kārtībā. īstenībā viņš pat bija viens no labākajiem skolotājiem vispār. un es nedomāju tikai kā mācību vielas pasniedzēju, no viņa arī varēja paņemt daudz ko citu, tā kā es nepareizi noformulēju teikumu.

bet tā - paldies par domām. palīdzēja.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba