Jūlijs 4., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:56

(25 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]creature
Date:5. Jūlijs 2005 - 21:29
(Link)
Labi, šādā ziņā jā, bet, varbūt cilvēks jūtas vientuļš (un pēc tam arī nelaimīgs), jo viņu nesaprot (vai nemīl? negrib?) kādi "īpaši" (konkrēti) cilvēki.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Jūlijs 2005 - 21:40
(Link)
nu un? es jau nesaku, ka "visi nelaimīgie ir laimīgi", es saku, ka "nelaimīgajiem ir daudz vairāk reāla vai iedomāta kontakta ar plašāku sabiedrību kā laimīgajiem", un ar sāpi "mani nesaprot/nemīl/negrib mans Īpašais Cilvēks" jau nu toč var atrast sāpjubiedrus, cik nevajag.
[User Picture]
From:[info]creature
Date:5. Jūlijs 2005 - 21:45
(Link)
Tomēr tu saki, ka nelaimīgie nav vientuļi, bet es gribu teikt, ka "kaut kāds sāpju brālis" ne vienmēr mazina vientulību.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Jūlijs 2005 - 21:53
(Link)
zini, ir tomēr milzīga atšķirība starp situāciju, kurā tu esi nelaimīgs un vismaz reizi nedēļā satiec savus draugus, un situāciju, kurā tu esi laimīgs un nesatiec savus labākos draugus mēnesi vai divus. tad, kad es biju nelaimīga, man apkārt vislaik bija draugi, visu laiku kaut kas notika, nedēļu nesatikt kādu - tas bija neiedomājami. tagad 2-3 nedēļas pavadīt darbā/mājās/ar MC un atsvešināties no gandrīz visiem draugiem ir norma. vai satikties un tūlīt pat skriet prom, jo vienkārši... vienkārši vairs nav tas. sapratnes pietrūkst, lai cik jocīgi tas neizklausītos. un, tā kā es neesmu nelaimīga, tad man nav motivācijas k-ko mainīt.
t.i., šobrīd tu runā par Vientulību kā par Dvēseles Stāvokli, kas ir Absolūti Nepieciešams, Lai Justos Patiesi un Dziļi Nelaimīgs (atvainojos par ironiju), es runāju par vientulību kā par reālu, faktisku atsvešināšanos no sev tuviem cilvēkiem.
[User Picture]
From:[info]creature
Date:5. Jūlijs 2005 - 21:59
(Link)
Labi, jā, tev taisnība. Mēs par vientulību runājām savādāk.
PS. Es tieši nesen domāju, ka tevi vairs galīgi neredz un brālim vairākas reizes par tevi apjautājos. Tad redz kā - tev iet labi. Man prieks (nevis par to, ka vairs neparādies mūsu mājās, bet par to, ka esi laimīga ;)).
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Jūlijs 2005 - 22:04
(Link)
mani patiesībā nošokēja fakts, ka viņš brauc kaut kur ellē ratā un es par to uzzinu post factum... apmēram tad arī sapratu, ka nu jā, sasodīti ilgi viņu neesmu redzējusi. un zini, it kā pietrūkst, reizēm pat ļoti, bet, kad pienāk izvēle - satikties ar puisi vai Aleksi vai braukt mājās pie bērna vai satikties ar Aleksi - tad lēmums ir diezgan viennozīmīgs :/
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba