Janvāris 7., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:26 - dz-diena

(69 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:8. Janvāris 2005 - 00:23
(Link)
es pati vēl nezinu. man pa dienu jābūt k-kādā dzejas pasākumā, pēc tam - uzreiz uz turieni. Pieļauju, ka ap 18iem jau varētu tur atrasties, un katrā ziņā diez vai dosimies projām īpaši ātrāk par 22viem :)

katrā ziņā precīza infa sekos tuvāko dienu laikā. tas tev der?
From:[info]drowning_soul
Date:8. Janvāris 2005 - 00:27
(Link)
Nu oki, man jau principā der viss. Man šis gads sācies tāda nezināmā gaisotnē, viss notiek tik spontāni. Nu es itkā 7 dien lidinos prom, bet gan jau 4 dien izlasīšu un tad jau zināšu kas un kā :)) Bet tiešām gribētu satikt Tevi IRL:))
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:8. Janvāris 2005 - 00:33
(Link)
mēģināšu līdz 7dienai visu sadomāt precīzi. es gan diez vai būšu īpaši runājama (tikko man blakus ir vairāk kā 2 cilvēki, es vairs nespēju normāli pievērsties nevienam no viņiem), bet saskrieties būtu jauki, jā. galu galā bija k-kāds periods, kad man [info]drowning_soul bija pavisam savādā veidā... nepieciešams, jā.
From:[info]drowning_soul
Date:8. Janvāris 2005 - 00:36
(Link)
Jā, bet es tak neemsu nekas. Man pašam rieb gan savi posti, gan šis lietotājs, :(( Vai tiešam viss nav tik samāklots :(
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:8. Janvāris 2005 - 00:40
(Link)
tas, ko tu (un lielākoties arī es) sauc par "samākslotību", tikpat labi varētu būt apzināta sevis (uhhh) formulēšana sakāpinātā formā, lai dotu ventili patiesajām emocijām, kuras parasti baidāmies izpaust. un tā bija mana iespēja dot patiesas - bet it kā rotaļīgas, it kā nenopietnas, it kā uzspēlētas - emocijas atpakaļ. tā apmēram, izklausās sarežģīti, bet ceru, ka domu saprati.
From:[info]drowning_soul
Date:8. Janvāris 2005 - 00:43
(Link)
Un vai tiešām mēs varam uzrakstīt emocijas šiet?? Man liekas, ka tā ir tikai atblāzma, kuru redzam, nevis mēs paši! Patiesība paliek pie mums, kā dārgums, kuru tik ļoti glabājam !
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:8. Janvāris 2005 - 00:50
(Link)
tas ir otrs iemesls, kāpēc mēs to varam darīt šeit. zinot, ka tas nekad nav "līdz galam" un "pa īstam". Cik bieži tu IRL pienāc klāt cilvēkam, ko nepazīsti, apskauj viņu un saki, ka tu tiešām jūti pret viņu bezgalīgu sirsnību, līdzjūtību un mīļumu un tādā garā? Es kaut ko tādu izdaru apmēram reizi gadā un arī tad pēc kādiem 4-5 aliem :) Sanāk tā, ka IRL, kur mēs it kā varam paust savas jūtas "patiesi", mēs to nedarām vai darām ļoti reti un ar ekskluzīviem cilvēkiem, bet virtuāli, kur jūtas netiek uzskatītas par "patiesām", drīzāk tikai par atblāzmu, mēs tās tomēr izpaužam vairāk nekā IRL.

//vismaz man tā notiek, vismaz pēdējo mēnešu laikā. sasodīti daudzu mēnešu laikā, jāpiezīmē.
From:[info]drowning_soul
Date:8. Janvāris 2005 - 00:57
(Link)
Jā diemžēl alkohols valda, jo vai skaidrā prātā tas idarāms ir, nez vai! Un tomēr vai i-nets nav savā ziņā mūsu otra dzīve, kuru cenšamies izdzīvot, cik labi vien spējam!!!
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:8. Janvāris 2005 - 01:04
(Link)
nezinu. varbūt. daļa no mūsu iedomu pasaules - jā, un lielākā daļa jau iedomu pasaulē ir labāki/skaistāki/gudrāki/cēlāki/drosmīgāki nekā dzīvē, vai arī tad, ja tādi nav, tad tikai tāpēc, ka viņu ideāli ir pretēji.
From:[info]drowning_soul
Date:8. Janvāris 2005 - 01:06
(Link)
Diemžēl tā gan ir, nepiepildītie sapņi tiek atstāti šeit, kur nav jabūt klāt, nav jabūt vienmēr tādam kā esi, nav jabūt sev. tu esi ideāls sev šiet ;(
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:8. Janvāris 2005 - 01:09
(Link)
tu māki nebūt tu? ei, nu beidz. savā ziņā virtuālā pasaule ir patiesāka, jo te mēs varam atbrīvoties no apstākļiem, kas mūs ierobežo, un - vismaz daļēji - no tām savām īpašībām, kas mums pašiem nav pieņemamas. vai vismaz es lielākoties cilvēkus redzu nevis tādus, kādi viņi ir, bet tādus, kādi viņi gribētu būt. vai varētu būt. kas, protams, noved pie vilšanās, bet labāk tā, nekā novērtēt viņus par zemu.
From:[info]drowning_soul
Date:8. Janvāris 2005 - 01:13
(Link)
Jā, zini es māku būt. dažkārt tam , kam jābūt nevis tas ,kas esmu! Jā savā ziņā arī patiesākas tās ir. Duālā pasaule kas mūs iznīcina savā ziņā :(
honeybee - dz-diena

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba