Novembris 26., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:36

(9 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]murse
Date:26. Novembris 2004 - 20:40
(Link)
es esmu piedzīvojusi :) bet man neviens nav devis garantijas, ka es nekritīšu atpakaļ. tamdēļ tā piedzimšana ir katru dienu jāatjauno un jāpadziļina.
es gan te runāju par savu personisko pirmās/otrās dzimšanas līmeni, kas varbūt nav ne tuvu tik garīgs un intelektuāls, kā gramatas autoram vai citam apgaismotajam.
un vel iedomājos.. nu, nemitīgi taču ir sīkas ikdienišķas situācijas, kad tu nepaspēj padomāt, un izdari kaut ko dzīvniecisku. atšķirība laikam ir tajā - vai tu to pēc tam apdomā un izdari secinājumus (kas līdz ar to prasa ikdienas darbu ar sevi) vai vienkārši noraksti kā - ai nu man tā sanāca, un viss. un tad jau pamazām nemanot atslīdi atpakaļ turpat pie tā lopiņa.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:26. Novembris 2004 - 20:47
(Link)
nju, tas savukārt sasaucas ar vienu citu manu secinājumu - ka reinkarnācijas teorija ir pareiza, tikai nevis attiecībā uz daudzām dzīvēm, bet uz nāvi/atdzimšanu vienas dzīves robežās. Džozefs Kempbels ir OK, bet nedomāju, ka "garīgums" ir salīdzināms lielums :) t.i., šī tak nav tā sfēra, kurā vajadzētu censties mērīties ar krāniņiem, vai ne?
From:[info]murse
Date:26. Novembris 2004 - 20:50
(Link)
:D nav gan =)
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba