Februāris 5., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:55
un-kad-es-vienreiz-sapratīšu-ka-hiperjūtīgums-pret-ārējiem-apstākļiem-ir-visnotaļ-muļķīga-īpašība-jo-ārējie-apstākļi-nebūt-nav-hiperjūtīgi-pret-tevi (patiesībā lielākajai daļai cilvēku ir vienalga, ko tu dari, un pat ja nav vienalga, tad šī nevienaldzība reti kad būs tikpat intensīva kā tava ieinteresētība);

un vispār, kas tā par muļķīgu ilūziju, ka es JELKO daru "citu" dēļ. visu, ko es daru, es daru tikai un vienīgi sevis dēļ.

vismaz līdz brīdim, kad tas, ko es daru, kļūst par Būtisku Ārējo Apstākli citiem. un tad man atkal jāsaka - tas, ka citi ļauži ir hiperjūtīgi pret saviem ārējiem apstākļiem, kas nav hiperjūtīgi attiecībā pret viņiem, nudien nav mana problēma, jo es tak esmu ne-hiperjūtīgais Ārējais Apstāklis :)

un-beidz-man-piesieties-mana-iekšējā-balss, gribu-un-taisnojos-citu-priekšā :) man nevienam nav jāatskaitās, vai es atskaitos vai nē :)

(viena no manām iekšējām balsīm, ja ne abas, ir pilnīgi tizls radījums ;) kompromitē manu labo slavu un sakarīgās sievietes godu vienā laidā :))

(2 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:5. Februāris 2003 - 15:18
(Link)
drīkst šito nozagt un vēlāk palasīt?
(es jau nozagu ;->)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:5. Februāris 2003 - 15:22
(Link)
:)
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba