Septembris 1., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:00
uz galda staav Biibele - vecajaa drukaa. Briidi pa briidim pashkjirstu, palasos visaadus niekus par neshkjiistu paartiku. piipeeju vairaak kaa gribeetos. t.i., tik, cik gribas, vairaak kaa vajadzeetu. bet normas robezhaas.

meegjinu saprast, kaapeec peedeejo nedeelju laikaa tik biezhi ir taa, ka cilveeki, kurus es gadiem neesmu redzeejusi (vai: ljoti sen esmu ar vinjiem kontakteejusies, taa arii nesatiekot) peekshnji uzrodas un veelas atjaunot paziishanos.
meerfija likums? vai arii manii shobriid ir kas taads, kas rosina veelmi mani atkal ieraudziit?

vai tad, ja pietiekami ilgi kaut kas tragjisks (vai vismaz ljoti skumjsh) tiek staastiits/atminjaa paarcilaats anekdotes formaa, tas beigaas arii kljuust par anekdoti?

(5 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]makmerfijs
Date:1. Septembris 2004 - 15:40

Makmerfija likums:)

(Link)
Man savukaart peedeejaa laikaa sanaak rekordbiezhi uzdurties saviem bijushajiem darba koleegjiem :)
[User Picture]
From:[info]kreiza
Date:1. Septembris 2004 - 17:07
(Link)
Par to pēdējo jautājumu- jā, tas labi palīdz skumjus notikumus pārvērst par kaut ko līdzīgu grāmatās izlasītiem, nevis pašam izjustiem. Tāpat kā pēc ekskursijām atceramies fotogrāfijas, nevis reālos skatus, tāpat izstāstot atceramies izstāstīto, nevis pārdzīvoto:)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Septembris 2004 - 13:28
(Link)
žetons tev :)

lai arī, iespējams, es pat pārdzīvojot to lielākoties uztveru kā kaut ko izstāstītu. vai vismaz pietiekami bieži. vai filmā noredzētu, vai sapnī.

un tāpēc man arī nav nevienas bijušā puiša fotogrāfijas. pārāk bieži ir bijis tā, ka pēc gadiem es atceros nevis cilvēku, bet attēlu, un tas ir pavisam-pavisam nepareizi.
[User Picture]
From:[info]jozefs_k
Date:1. Septembris 2004 - 17:31
(Link)
Izlasiiju sho postu un vai nu sagadiishanaas peec, vai arii vienkaarshi manas paarnjemtiibas ar sevi deelj, liekas, tu kaut ko no tur rakstiitaa attiecini uz mani (ja pat taa nav, luudzu, Dieva deelj, ļauj man aloties arii taalaak, lai tev varu paskaidrot ) un es tev gribu paskaidro, ka neeesmu iisti droshs vai jelkad vispaar esmu shkjiiries no tevis, paartraucis kontaktus un paarstaajis satikties
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Septembris 2004 - 13:30
(Link)
bija, bija arī par tevi.
es, redz, jūtos kā pilnīgi cits cilvēks - pat ne tādēļ, ka būtu mainījusies, drīzāk tādēļ, ka mātes loma aizņem pārāk lielu daļu manas personības.
vai kā nu to pareizāk formulēt.
satiksimies, varēsi izdarīt secinājumus.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba