Jūnijs 19., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:56 - some are born to sweet delight
peedeejaa laika burviigaakais atradums - [info]mikstmiesis. varbuut citaa briidii es nebuutu tik ljoti sapriecaajusies, bet shobriid man tik ljoti ljoti bija nepiecieshams kaads gaishs un sildoshs cilveeks, kaads cilveeks, kura klaatbuutnee justies kaa mazai meitenei, kas paveertu muti klausaas Gudrajaa Onkulii un izraada beernishkjiigu sashutumu, kad vinjsh apgalvo, ka gliemezhi tomeer negriezhas uz rinkji (lai arii taa izskataas, ja caur stiklu veero vinju sliideeshanu), un es pat vairs neatceros, kad veel esmu ielikusi galvu cilveekam kleepii un aizmigusi, klausoties, kaa vinjsh piipee piipi, un no riita atveerusi acis, ieraudziijusi vinju un nopriecaajusies :)


kas, protams, ir pilniigs pretstats visam tam, kam esmu pretojusies, un taapeec traapiija tik dzilji. traapiija tai pusee, kas bija palikusi neaizsargaata.

un tagad es nolieku vairogu un shkjeepu, atkabinu kruushu brunjas, nonjemu brunjucepuri un apjeedzu, ka nav pazaudeets nekas no taa, kas man bijis svariigs. esmu pasargaajusi to no savaam dusmaam, no savas ievainotaas pashcienjas mezhoniigajiem uzbrukumiem, pasargaajusi no vilshanaas un cinisma. pasargaajusi no visa, kas manii izniicinoshs. un ne alkohols, ne sekss, ne pavirshi kontakti ar ljaudiem nav speejushi tam pat pieskarties. briinums, kaa taadas trauslas pukjes var buut tik sasodiiti izturiigas. kaa saluust visas speeciigaas lietas, viss, kas saistaas ar nezheeliibu un varu, un paliek tikai maigais, paliek tikai piekljaaviigais. paliek tikai vaajais. cirvja un zieda striidaa uzvar zieds, nemainiigi un neshaubiigi.
un pietiek ar vienu pieskaarienu, ar vienu nejaushu un draudziigu glaastu, un tu jau speej noglaastiit visus un ikvienu, un tu vairs nedomaa par to, vai tas kaadam ir vajadziigs, vai taa ir pareizi, vai tas nebeigsies ar saapeem un ko tik veel ne. taa vienkaarshi notiek, tas ir taapat kaa putnam dziesma, kaa ziedam medus, kaa biteem duukshana un dejas.

shodien atcereejos kaadu savu staastu - "Nesaki-vientuljsh! Nesaki-saap!"
par meiteni, kurai ir draugs nacists, un vinju sauc Magone, un staasta beigaas vinjsh noasinjo starp rudens lapaam. es tagad to tik labi varu izteeloties. balta aada, gaishsaarta asins, maigi kaila auguma izliekumi. miilestiiba, un viss ir tik saruuseejis un peedeejo-reizi-elpojoshs, bet dziivs.
Mūzika: The Doors: End Of The Night

(3 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]zum
Date:19. Jūnijs 2004 - 14:34
(Link)
Heh, Mīkstmiesis to varētu gan. Likt nokrist bruņām:)
[User Picture]
From:[info]aanticulturee
Date:19. Jūnijs 2004 - 18:49

some are born to endless night

(Link)
Un reizēm šī sajūta ir ļoti stipra.
From:[info]mikstmiesis
Date:26. Jūnijs 2004 - 15:30
(Link)
paldies ;o)
honeybee - some are born to sweet delight

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba