Decembris 22., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:51
nu redz.
daudz domaaju par to, cik taala esmu no cilveekiem. vai, pareizaak, cilveeki ir taali man. ja kaads man patiik - taa, kaa man patiik [info]skalpelis vai [info]eques, tad man patiik vienkaarshi zinaat, ka vinjsh eksistee, reizeem iedomaaties par vinju - bet taa sajuuta, ka cilveeks IR, ir mierinoshaakaa un labaakaa. un veel vesela kaudze cilveeku. kas ir labi ar to vien, ka pieraada - atomi var sakaartoties arii shajaa aizkustinoshajaa kombinaacijaa.
un, ja kaadreiz es izeju no savas shauraas pasauliites un paluudzu kaadam atbraukt ciemos, tad tobriid tas nav iespeejams, un veelaak jau ir par veelu. bet, domaajams, taa tam arii jaabuut.
un ir tikai divi cilveeki, kas ir iekshaa manaa shaurajaa pasauliitee. ieskaitot Dzhonatanu, kursh tur ir daljeeji tehnisku iemeslu peec. un ieskaitot U., kursh tur ir lielaa meeraa taapeec, ka es veel joprojaam neesmu vinju atmineejusi. diivaini, ka ir tikai viens taads, kura neatmineetiiba mani patieshaam ietekmee. vai arii tikai viens neatmineets? bet tas buutu paaraak muljkjiigi.
vieniigais - aciimredzot es esmu iestreegusi nevis oraalajaa, anaalajaa vai falliskajaa, bet gan manuaalajaa stadijaa, ko Freids aciimredzot ir izlaidis. tajaa stadijaa, kur cilveekam ir nepiecieshams pieskaariens, anoniims beznaakotnes pieskaariens. bet tam jau ir domaati sapnji. sapnju pieskaarieni ir visanoniimaakie un visbeznaakotniigaakie pieskaarieni, dziivee kaut ko taadu nesasniegt.
nujaa, sapnju pasaule ir nevis vienkaarshi virtuaalaas pasaules ekvivalents, bet virtuaalaa pasaule ir sapnju pasaules aizstaajeejs. cilveekiem, kas neprot sapnjot taapat? cilveekiem, kuri nezina, ka arii iistajiem sapnjiem ir sava esamiiba? imaginaaraa pasaule. kuraa es dziivoju, no kuras - caur kuru - ir iespeejams miileet dzilji un bez baileem.
imaginaaraa pasaule tiem, kas baidaas miileet pa iistam, ar naakotni, atbildiibu un neanonimitaati. cilveekiem, kas baidaas no naakotnes. naakotne ir nereaala pasaule, kas katru briidi ieguust formu un esamiibu; tas tachu ir biedeejoshi. ljoti-ljoti biedeejoshi.

(2 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:22. Decembris 2003 - 14:30
(Link)
Tas laikam nāca no Tevis- par to, ka attiecības var NOTIKT un tikt TURPINAATAS arī caur domām,neklātienē. Pēdējās dienās pārliecinos, ka tā tiešām notiek-piezvana cilvēki, par kuriem ir domāts. Piesakās un atnāk tie, kurus it kā vairs nebija cerība jebkad satikt, bet kuru sakarā kosmosā vai kur tur tika laistas spēcīgas sirdsvēlēšanās-satikt, redzēt, būt kopā.
Gluži vai varas sajūta parādās-es varu ietekmēt savu dzīvi. Nu, jā..un atbildības...Tas ir kas jauns vai jau labi aizmirsts.
Un mīlestība, mīlestība...došana un brīvas izvēles dāvāšana...Laikam z-svētku brīnums. Paldies Tev par kaut kad īstajā brīdī uzrakstītajiem īstajiem vārdiem.:)
From:[info]skalpelis
Date:22. Decembris 2003 - 15:38
(Link)
;)
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba