Oktobris 22., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:32
šonedēļ miega režīms ir smuki sadalīts divās daļās. t.i., naktī ap trijiem aizmiegu, septiņos ceļos un vedu bērnu uz masāžu, desmitos iegāžos gultā un aizmiegu, izguļos (zinu, ka guļu pārāk daudz) un līksmi ceļos kaut kur ap šo laiku. rezultātā viena diena tiek uztverta kā divas, t.i., pamostoties trijos dienā, es nodomāju "baigi labi šorīt jūtos, kā par brīnumu varu pamosties un spiediens arī normāls", un pēc tam vismaz trīs reizes atvairu vainas apziņu par to, ka "šodien taču vajadzēja vest bērnu uz masāžām, un es, neapzinīgā māte, to neizdarīju".

vakar(? jā, laikam patiešām vakar) bērns mani sasmīdināja: kārtējo reizi ierāpies gultā un pielīdis pie plauktiņa, kur līst nedrīkst, kaut ko baksta ar pirkstiņu. es viņu apsaucu. šis reaģē, fiksi fiksi parāpojot atpakaļ un iespiežot seju spilvenos, un nevelkot ārā. i pats smaida. droši vien domā - ja es mammu neredzu, tad mamma mani arī neredz.

(3 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]fotomeiteenc
Date:22. Oktobris 2003 - 18:51
(Link)
Kaiminjienei mazulis visu nakti aiz sienas bljauj.. nezinu, kaa jamaa tiek galaa un taados briizhos shkjiet, ka tas ir slox un paaraak liela atbildiiba, bet nu, peec Taviem ieraxtiem izklausaas, ka beernc var buut baigais priex, gaishums un taa..
/fmc veel laikam nav pieaudzis..
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:23. Oktobris 2003 - 14:09

Re:

(Link)
Bērna audzināšanas prieka & gaišuma atslēga ir precīzā trīs iezīmju apvienojumā: 1) atbildības trūkums, 2) rūpju trūkums, 3) ne-vēlēšanās, lai bērns izaug par Kārtīgu Sabiedrības Locekli. ;)
Vai varbūt lutināšanas un pierē neņemšanas sajaukums.
Vārdu sakot, tas ir no mātes lielā mērā atkarīgs, ne tikai no bērna.

// piebildīsim, ka tas nebūt nenozīmē, ka es vidēji reizi dienā klusībā vai skaļi nenomurdētu "bļin, ko tas mazais idiots atkal var līst, kur nevajag / bļin, cik var aurot / man viņš ir apriebies!", bet generally tas netraucē.
[User Picture]
From:[info]elina
Date:23. Oktobris 2003 - 19:44

ne pa tēmai

(Link)
kāreiz par tevi tagad lasu ...tevi kritizē ;)
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba