Marts 13., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:33

(59 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:13. Marts 2022 - 21:02
(Link)
Nepārprotiet mani, man nav burtiski nekādu simpātiju pret Putinu un viņa režīmu, viņa iekš-, ār- un visādu citu politiku utt., utjpr. un vispār man nebūtu iebildumu redzēt viņu krītam no sava tuvākā rokas, bet arguments "viņš taču nav demokrātiski ievēlēts" man tīri abstraktā līmenī šķiet... dīvains.

No otras puses, ir labi zināms, ka man, nedasistam tehnomonarhistam vai kam nu tamlīdzīgam, ne sevišķi simpatizē demokrātija kā tāda, līdz ar to šīs pārdomas var droši norakstīt uz manu herēzi un grēkošanu pret laika garu.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:13. Marts 2022 - 21:05
(Link)
nu demokrātiska ievēlēšana/tautas griba būtu vienīgais arguments, ar kuru "civilizētā pasaule" varētu attaisnot to, ka Putins nav marķēts kā bloody terorists (ja es pareizi saprotu, tas šobrīd ir tas, kāpēc viņš nav bin Ladena ekvivalents)
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:13. Marts 2022 - 21:10
(Link)
Godīgi atzīšu, ka neesmu tik izglītots ģeopolitikā un starptautiskajās attiecībās, lai pateiktu, vai gadījumā, ja Putina vietā šobrīd būtu Romanovs, būtu vairāk dibināta pamata aizbraukt un viņu personīgi atpizģīt. Man intuitīvi šķiet, ka nē, bet tā ir nabaga laja intuīcija.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:13. Marts 2022 - 21:18
(Link)
es varbūt esmu asinskāra kuce (es totāli esmu asinskāra kuce), bet man šķiet, ka jau tagad ir dibināts pamats, un mums nav jāgaida, kad Krievija to vēl vairāk izdibinās :)
[User Picture]
From:[info]mranarhs
Date:15. Marts 2022 - 12:24
(Link)
Ja cilvēks okupē direktora krēslu, nav tur ticis legālā veidā, vāra huiņas, uzbrūk citiem - tad ir tikai loģiski, ka kāds viņam izšķaida smadzenes. Kā tu domā, kas galu galā notiktu ar kādu pašpasludinātu CEO, kas ieslēdzies kabinetā izveic teroru...
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba