Septembris 8., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
03:00
resursaa par ruunaam, starpcit, ljoti labaa, uzduuros shaadam tekstam: "An alternate interpretation of per? is derived from the Slavic 'pizda', meaning 'vulva'." Bishkji sasmeejos par domu, kaa nopietni ljaudis ar nopietnu skatiijumu uz shiim lietaam pie kafijas tases apspriezh sho (visnotalj interesanto) ruunu.
lai arii ko tur briiniities.
patiesiibaa vajadzeetu aizrakstiit tam resursa autoram un pastaastiit, ka latvieshu "pezha" ir gan skaniski, gan teritoriaali, gan droshi vien arii veesturiski tuvaaka skandinaavu ruunu uzcelsmei. ;)

veel - radaas doma par ruunu un idzin savilkshanu. jau no pirmaa pavirshaa piegaajiena juutams, ka atsevishkjas heksagrammas idejiskaa zinjaa perfekti sakriit ar ruunaam.

resurss sheit

(3 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:8. Septembris 2003 - 04:18
(Link)
Jāa...senlaikos bija smaga dzīve, nekādu pindzeļu un baloniņu. Tā nu vikingu tīņi skrāpēja p. vārdus akmenī...8)...nu tur, lai izpaustu sevi, izsacītu sociālo protestu...atzīmētu, ka "Jalmārs + Gudrida = Mīlestība"...8))

From:[info]skalpelis
Date:8. Septembris 2003 - 08:37

Laikam Zigmundam te būtu ko teikt

(Link)
Jābet... pavirši pārskrienot, nekādus acīs krītošus falliskos simbolus tur nemanīju, ja nu vienīgi to, ka lielākā daļa pēc tādiem izskatās. Vai tad tām civilizācijām nebija tā, ka visu šito te seksuāla rakstura padarīšanu attēlošanā bija "vai nu visi, vai neko"? tb. ja reiz attēlo, tad ij sievieti, ij vīrieti, nevis tikai vienu. Kaut gan ej nu sazini.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:8. Septembris 2003 - 14:36

Re: Laikam Zigmundam te būtu ko teikt

(Link)
neenu. vairaakas ruunas, kuraam ir toch toch raupja viirishkjiiga energjija, ir. nau jau visam jaabuut tik ljoti tiesham un uzskataamam (taa tipa vulva jau arii peec vulvas iipashi neizskatiijaas, imho)
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba