Augusts 21., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:40 - un šīsnakts sapnis:
izrādās eksistē kas līdzīgs lidojošiem šķīvīšiem, kas savāc cilvēkus un aizved izpētīt, kolonizēt, apdzīvot citas planētas. pats savākšanas process ir ārkārtīgi skaists - milzīga roka, kas cilvēku satver un dara sudrabainu... un es uzzināju, ka kaut kur pie centrāltirgus paviljoniem notiek kārtējā uzņemšana - neatkarīgi no laika apstākļiem noteiktajā brīdī tur būs noteikts skaits tumšzilu, baltu un oranžu mākoņu, un tur sanākušajiem cilvēkiem (kuru vidū būšu arī es un daži mani draugi - jaunizcepti bomži) būs jāskaita noteikti vārdi, kurus mēs zināsim pašī no sevis, ja būs lemts. (bet es atceros pirmo rindiņu - trīspadsmit oranži priesteri....) un es atstāju bērnu mammai un ar viegliem sirdsapziņas pārmetumiem (bet spēcīgu misijas apziņu) devos uz turieni.

(5 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]susure
Date:21. Augusts 2003 - 14:05
(Link)
dorians honeybee stilaa
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:21. Augusts 2003 - 14:12
(Link)
;D
From:[info]omeega
Date:22. Augusts 2003 - 11:09
(Link)
Nja. Vismaz cilveekiem nav garlaiciigi guleet. Radosha bezapzinja, saproties.
[User Picture]
From:[info]maska
Date:22. Augusts 2003 - 18:50
(Link)
Runājot par šķīvīšiem, nesenais zinātniskais pētījums vismaz pagājušā un šīgadsimta kontekstā ir viesis zināmu skaidrību. Galu galu, šķīvīšus tā nopietni (pieņemot, ka tas ir gadījumu reģistrācijas jautājums) ir sākuši pamanīt tikai 20.-21.gs. Šajā kontekstā zinātnieki izvirzīja hipotēzi, vai tik tas nav saistāms ar 20.gs. tehnoloģiskajām reālijām. Un lielā tiesā arī atbildēja uz šo jautājumu, kad cilvēku pakļāva spēcīga elektromagnētiskā lauka iedarbībām. "Laboratorijas trusīši" stāstīja, ka ir jutuši kāda klātesmi, ka ir jutuši gaismu un tamlīdzīgas lietas, ko parasti saista ar NLO. Zinot, ka ikdienas pieaug elektromagnētiskais piesārņojums (mobīlie sakari, internets, elektroinstalācija) nav brīnums, ka mēs dzīvojam šāda lauka vidū un tas mūs ietekmē. Un cilvēkiem, kam ir jūtīgāka uztvere pret to, arī pēkšņi sāk nez ko redzēt. Lai gan jāatzīst, ka ir zināms (nu kādi 3) % gadījumi, kad var runāt (bet tikai runāt) par NLO. Viss pārējais ir mūsu cenšanās aizpildīt visuma karti kā savlaik viduslaikos mēs nezināmo zemi aizpildījām ar dažādiem briesmoņiem (skat. teiksim Sindbada piedzīvojumus vai parodiju par kartes aizpildīšanu Barona Minhauzena piedzīvojumu formātā).
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:23. Augusts 2003 - 00:35
(Link)
hm.
a s(t)rannaja logika, odnaka:
ja subjektu apstaro ar elektromagneetiskajiem viljnjiem, un subjekts juut kaadu klaatesamiibu, redzeejushi gaismu utml, tad taas noteikti ir elektromagneetisko viljnju sekas un doma par to, ka shiis paraadiibas vareetu buut iistas, ir noraidaama.
tas ir apmeeram taa, ka ja simts tuvredziigi cilveeki uzliek brilles un peekshnji saak redzeet nevis izpluudushus kraasu plekjus, bet skaidrus un konkreetus apveidus, tad taas ir brillju optikas sekas, nevis realitaate.
;)
honeybee - un šīsnakts sapnis:

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba