Jūnijs 26., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:26
Es reāli neredzu, kā varu uzrakstīt doktorantūras pieteikumu līdz 12ajam, un vienlaikus zinu, cik daudzi cilvēki, kuriem es uzticos vairāk nekā sev, ir nešaubīgi pārliecināti, ka es to izdarīšu.

(4 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:26. Jūnijs 2021 - 22:37
(Link)
bet vai vajag?
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:26. Jūnijs 2021 - 22:38
(Link)
Nu jau viss, vilciens no stacijas izbraucis :)
From:[info]pet
Date:26. Jūnijs 2021 - 23:38
(Link)
Manuprāt doktorantūras pieteikumu nevajag uztvert pārlieku nopietni, tas ir tāds sākotnējs uzmetums, kura galvenā funkcija ir pārliecināt vadītāju un fakultāti, ka ir vismaz kaut kāda ideja no kura gala sākt kaut ko jēdzīgu pētīt. Cik es esmu redzējis, visiem galu galā uzrakstītajai disertācijai nav bijis praktiski nekā kopīga ar sākotnēji iesniegto pieteikumu, vienīgi fakultāte un (parasti) vadītājs. Tēmas mainās, un tas ir ok; kaut kādas sākotnējās iestrādītes un pirmie virzieni ir ļoti noderīgi, bet par tiem vadītāju utt var pārliecināt arī citā veidā (ieskaitot ar iepriekšējā saskarsmē iegūto reputāciju) un tad tas pieteikums ir tīri formalitāte, kur kaut kam apmēram sakarīgam būtu jābūt, bet nianses nav diži svarīgas.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:27. Jūnijs 2021 - 00:03
(Link)
Yeah, bet arī tas, ko es uzrakstu pieteikumā, ir mana iespēja pateikt "ja jūs šo psiho ideju pieņēmāt tad, tad tagad jums nav tiesību īsti pateikt, ka tas ir saknē nepareizi"
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba