Jūlijs 7., 2018
| 18:36 Man šķiet, ka alkohols ir saspiests laiks; ~25 g viskija = 1-2 h laika. Teiksim, es nupat 2 h pasēdēju un paskatījos TV, tipa; neko nedomāju, neko neatceros un jūtos mierīgi, un tagad varētu pastrādāt Vai arī būtu varējusi ieliet to viskiju uzreiz un strādāt uzreiz, apmēram tas pats rezultāts, tikai mazāks laika patēriņš Un visa problēma ir tikai tur, ka cilvēkam ir kaut kāda kapacitāte, nu, teiksim, es nevaru īsti produktīvi iebāzt savā dienā vairāk nekā, hmmm, 26, 27 stundas
Tas pats ar sarunām, teiksim, es varētu ar cilvēku sēdēt un sarunāties pie tējas, piemēram, četras stundas, un tad pēc tām četrām stundām mēs saprastos un smietos, varbūt parunātu kaut ko no sirds un dvēseles, shit like that Bet viens alus vai glāze vīna, un blams, viss notiek pusstundas laikā
Bet kaut kas ir dikti skumjš pasaulē, kur pirmais secinājums no šīs domu gaitas ir "bļin, nu vajadzēja taču iedzert, dura" *teicu es pēc tam, kad piecas minūtes biju domīgi skatījusies pa logu, nevis paņēmusi šortkatu
|
Comments:
Pretty much spot-on par saspiesto laiku.
Inhibīcijas noārdīšana vienkārši padara cilvēku impulsīvāku un tādu kā drosmīgāku, tāpēc lēmumi tiek pieņemti straujāk. Droši vien no tā laika sajūtas dizorcija.
Domāju, ka tas ir individuāli, man alkohols točna nav inhibīcijas noņemšanai, vismaz ne primāri.
Man liekas tas notiek neatkarīgi kādam nolūkam tiek dzerts. Tāda vnk ir šmigas iedarbība. |
|
|
|
Sviesta Ciba |