Jūnijs 1., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:19

(94 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]zvirbuleens
Date:9. Jūnijs 2018 - 03:52
(Link)
Es te vēlreiz iegāju... Varbūt nav īstā vieta, jo mans komentārs domāts pirmkārt honeybee, bet es vairs nevaru atrast īsto vietu :)
Tātad, ja no viņas ilgajos AA ideoloģijas ēnā pavadītajos gados tik, manuprāt, foršs un veiksmīgs, radošs, pašapzinīgs, saprātīgs utt. cilvēks ir sanācis, tad varbūt tās AA idejas nemaz nav zemē metamas... Labi, tas ir mazliet joks, tomēr mēs nekad neuzzināsim, kā būtu, ja būtu. Šobrīd taču honeybee var brīvi dzīvot bez AA ideoloģijas ēnas, un mēs varam tikai novēlēt veiksmi. Es domāju, mums katram bērnībā bez vienmēr noderīgām un labām lietām iepotēja arī lielu porciju visādas figņas - gan lietas, kas tobrīd bija mums derīgas un tagad vairs nav, gan lietas, kas nekad nav bijušas derīgas. Bet tagad mēs varam pārskatīt, kas mums der un kas - nē. To var darīt jebkurā brīdī, tikai līdz tam ir jānonāk, un es nonācu būtībā caur AA. Varbūt būtu nonācis arī bez AA, bet tagad to vairs nevar pārbaudīt.
Man arī ir lietas, kas AA ne visai patīk, bet mēs visi mācāmies un augam, es ceru, un varam lietas mainīt, varam arī aiziet no AA. Tomēr, nerunājot par iespējām atbrīvoties no dzeršanas, es domāju, ka AA ir pamatos izveidojusies kā organizācija, kurai ir uz dzīves uzlabošanu visiem apkārtējiem un galu galā varbūt pilnīgi visiem (un noteikti ne tikai biedriem) vērsti darbības pamatprincipi.
(Beigas sanāca bišķi patētiski, bet lai nu tā būtu.)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:9. Jūnijs 2018 - 05:28
(Link)
Nu obviously nevar dzīvot brīvi, reku viens mazs personisks ieraksts, un kāda vētra par to, cik ļoti es kļūdos :)
[User Picture]
From:[info]zvirbuleens
Date:9. Jūnijs 2018 - 09:38
(Link)
Aha, interesanti. Es nevaru atbildēt par nevienu citu. Nevaru atbildēt arī par AA kā organizāciju, jo neviens biedrs nekur, arī šeit, nerunā AA vārdā, bet tikai pats savā vārdā.

Vari jau vari. Tu nekļūdies, tie citi arī ne. Vārdā brīvība.
[User Picture]
From:[info]zvirbuleens
Date:9. Jūnijs 2018 - 09:41
(Link)
Vārda brīvība /sorry, spellčekeris vairo spamu un afektē klimata pārmaiņas
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba