Maijs 24., 2018


[info]extranjero00:52
Es domāju, ka viņš ir slavens, tāpēc viņam uzdod 100 jautājumus, ko tu domā par šito, un par šito un šito utt. Un viņš ātrumā cenšas kaut ko atbildēt, lai gan ir skaidrs, ka tik sarežģītas lietas prasa lielāku iedziļināšanos. Jautājumu uzdevējiem arī tas būtu jāņem vērā, un nevērtēt katru ātro atbildi, it kā tā būtu zinātniska publikācija.

Bet ir arī pamats runāt par šīm problēmām – rietumu sabiedrībā monogāmija vairs nav tik stingra kā agrāk. Ir izdzīvotas brīvā seksa revolūcijas utt. Tai pašā laikā jaunākie dati, ka katrs astotais, šķiet, 26 gadu vecumā, vēl nav pieredzējis seksuālās attiecības. Katrā ziņā ir tendence, ka seksa un attiecību jauniešiem ir mazāk nekā agrāk. Un daudzi nemaz ar to nav laimīgi, viņi vienkārši nezina, kā to visu uzsākt. Agrāk šādi cilvēki tika izprecināti, un tad dzīvoja kopā – varbūt ne pārāk laimīgi, bet tomēr mierīgāk un ar lielāku ieguldījumu sabiedrībai nekā pašreizējie NEET.

Bet tā vietā lai mēģinātu saprast šo cilvēku problēmas, un domātu, kā viņiem palīdzēt, viņi tiek izsmieti visos līmeņos.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba