Maijs 14., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:45

(36 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:15. Maijs 2018 - 00:18
(Link)
mhm... vīrieši tiešām to mēdz ierosināt 'jau laikus', drošības pēc izrunāt, ka ja nu kas, tad aborts.
Par ginekologu gan man pārsteigums, manā pieredzē ginekologi parasti izceļas ar mudināšanu uz grūtniecību. Kas man arī neliekas OK.
From:[info]hauf_milk
Date:15. Maijs 2018 - 02:25
(Link)
Tie kaut kādi idioti droši vien. Nevar būt, ka viens dzimums ir tik zemāks par otru. Tā nevar būt, tie ir individuāli gadījumi.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:15. Maijs 2018 - 07:14
(Link)
domāju, ka tur tā specifika ir tieši iekš tam, ka, lai arī "teorētiskā" attieksme pret abortu kā tādu gan sievietēm, gan vīriešiem var būt visāda, tieši sievietei aborts ir reāla (un diezgan šausminoša), fiziski piedzīvota pieredze, kuru, visticamāk, nebūs iespējams izdzēst no biogrāfijas.

nu tb, (sorry par debīlo piemēru) ja mīļotajam cilvēkam sāp zobs, tu skaidri zini, ka "fiksi pie zobārsta, iztīrīs kanālu vai izraus, un tev kļūs labāk" ir acīmredzams risinājums. Ja zobs sāp pašam, tad doma par kanāla tīrīšanu vai raušanu vairs nešķiet tik viennozīmīgi pozitīva.
From:[info]hauf_milk
Date:15. Maijs 2018 - 07:29
(Link)
Nē nu, tomēr ir jābūt pastulbam, lai nesaprastu ka tāds smags lēmums ir ne mazāk arī no tā pimpja atkarīgs. Ienīstu savu dzimti - lielākā daļa, man šķiet, ir idioti.
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:15. Maijs 2018 - 10:49
(Link)
Ehm... nav nemaz tik individuali, tie gadijumi. Man pat ir aizdomas, ka tie, kas neizruna, biezi vien tapat ta klusiba doma. Kas man skiet vel sliktak. Ne visi, bet daudzi.

Nedomaju, ka tas ir tapec, ka neapzinas savu atbildibas pusi. Drizak, lai jau laikus paustu savu attieksmi, neraditu liekas ceribas un motivetu sievieti ari piesargaties. Nu un dazi baidas, ka sieviete manipules ar grutniecibu - zinu ari tadus, kam pat ir pieredze ar tadam manipulacijam.
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:15. Maijs 2018 - 10:57
(Link)
Tie, kas par to tiesi runa, parasti ari visrupigak (robezojas ar 'vispaniskak') izsargajas.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:15. Maijs 2018 - 07:07
(Link)
nu, es biju sapinusi divas bizītes un tas bija Vecmilgrāvis, normāli :D
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba