Janvāris 20., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:46

(28 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:23. Janvāris 2018 - 07:00
(Link)
Nu labi, nevaig, tie teksti, kas ir ad hominem ar mērķi ievainot, lielā daļā gadījumu ir uzrakstīti kā "es tak vispār tikai par lietu runāju, tu tikai visu ko iedomājies, tur nekā nav" (apzināti/neapzināti nespēlē lielu lomu, ja cilvēks nav izdarījis psih* mājasdarbu, var arī neapzināti - "es tak viss tāds racionāls, nevar būt, ka nodarbojos ar pasīvo agresiju")

Jo nu indīgākās, pretīgākās un ļaunākās lietas, ko es pati esmu pateikusi/sarakstījusi, kā reiz ir bijušas "es te viss tāds racionāls un par tēmu, ja tevi tas sāpina, tas tikai nozīmē, ka tu esi ne vien nepievilcīgs, bet arī ar psihiskām novirzēm, davai saņemies un nāc uz nākamo raundu, es vēl visu nepateicu" un ar jau iepriekš sagatavotiem pierādījumiem, ka es visa tāda balta un pūkaina.

Sliktākās, sāpinošākās lietas, kas pateiktas man, arī ir tādā pašā krāsā (nu vēl arī casual atstumšana, bet tas ir cits stāsts)
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:23. Janvāris 2018 - 10:11
(Link)

Nez, gribētos teikt, tas nozīmē, ka tātad maz sanācis saskarties ar cilvēkiem, kam ir gan pareizā munīcija(&lietošanas prasmes), gan vēlme to izmantot. Kas, protams, nozīmē pareizas dzīves izvēles utml.


Plus tas, ka, protams, mums visiem ir bias pieņemt, ka mūsu pašu iecienītākā/par efektīvāko atrastā agresijas izrādīšanas stratēģija ir arī tā, ko citi lieto vislabprātāk (kamēr vien 'citi' nav ar atkārtotiem piemēriem pierādījuši, ka tā īsti nav vis. ). Hint: ne jau velti te komentāros tevi īpaši slavē par pozitīva un pieņemoša internetu nostūra kūrēšanu.



honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba