Novembris 3., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
06:38

(25 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]aktrise
Date:3. Novembris 2017 - 08:10
(Link)
hahaha, jā! labs.

man visvairāk besī tā martas vēstule. faktiski tieši marta piekarina tām sievietēm birku kā par domāt un lemt nespējīgām būtnēm. ok, visiem ir skaidrs, ka ļaunā komerciālā televīzija no šī visa kačā reitingus, kā arī daudzi cilvēki skatās šo pasākumu, lai ieņirgtu. kā saka - jā, tās sievietes tiek ekspluatētas. bet patiesībā ne vairāk kā dalībnieki jebkurā citā šovā, tikai te tas fokuss ir ļoti privāts. un tomēr, manuprāt, patiesībā ir diezgan liela iespēja, ka kādai no tām meičām pēc šī pavērsies kaut kādas nākotnes iespējas - tomēr iepazīstās ar cilvēkiem, apgrozās citā vidē, iegūst nosacītu popularitāti un tādā garā. protams, lielai daļai viss turpināsies tāpat. viena, kā zināms jau pārdozējusi. bet anyway tas viss vienmēr ir bijis un būs atkarīgs tikai no pašām meitenēm. es nespēju noticēt, ka marta šādā veidā uzstājās. tas, ka martai vispār vajadzēja kaut ko publiski teikt, arī ir ok, bet šis bija besīgi.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:3. Novembris 2017 - 09:39
(Link)
nu tas, ka "cilvēki par šito ieņirdz un šokējas" kļūst drusku ironiski, kad tu saproti, ka dāmas iekšienē arī viena par otru šokējas tipa "kā tā var nodzīvoties" un "kā tu vari nesaprast, kādā pakaļā esi" (lai gan, protams, cilvēki ir pretīgi)

par to, ka "šovs kādai varētu pozitīvi mainīt dzīvi" es neesmu baisi optimistiska, bet nu tavs salīdzinājums ar realitātes šoviem vulgaris, manuprāt, ir diezgan vietā (tos gan es nekad neesmu īsti spējusi skatīties, jo vienmēr ir tās fona šausmas "akdievs, kas dzīvē notiks ar šiem cilvēkiem, kuri patiešām domā, ka vinnēt Fabrikā ir baigā lieta un šovā šī doma tiek tikai veicināta, un ir reāli tāda sajūta, ka tie bērniņi dzīvē neko citu nav redzējuši") - nu tādā ziņā, ka varbūt šīs sievietes ir pietiekami pieredzējušas un pietiekami daudz sūdu izdzīvojušas, lai tāds šovs kā reiz nespētu baigi sačakarēt viņu dzīves. nu tbš apjāt sistēmu, esot nomināli pakļautā pozīcijā, un pasūtīt cilvēkus dirst viņas principā māk, kas varētu būt diezgan noderīgs skills.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba