Jūlijs 29., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:20
sen nebiju ievērojusi, ka nonfic grāmatas var radīt būtisku atšķirību noskaņojumā
nesen lasīju Le Gvinas "words are my matter", kas ir labākā grāmata par literatūru, ko esmu pēdējā laikā lasījusi, lasīju un domāju "omg ja es varētu būt drusciņ kā viņa, kādreiz tāltālos laikos" (un vienlaikus jūtos fine ar to, kas es esmu) (un biju laimīga)
tagad lasu intervijas ar Silverbergu, viņš ir tikpat gudrs un pieredzes bagāts, bet akdies kāds garlaicīgs, iedomīgs un nekāds tips, viņš pat nav pretīgs, vienkārši viss tāds "man ir astoņdesmit, es katru vakaru ēdu citā restorānā, un, runājot par grāmatām, pārstāstu to sižetu", tā, ka man rodas aktīva vēlme nekad neko nerakstīt un panākt, ka man nekad nav astoņdesmit.

"I've done some things that might be considered excessive, but I have done them moderately." mans dies, kas tas par cilvēku, kas šitā prot par sevi padomāt?

(5 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:29. Jūlijs 2017 - 22:41
(Link)
nezinu, uzgūglē
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:29. Jūlijs 2017 - 23:43
(Link)
ūū, paldies par le gvinas grāmatas aprakstu, ielikšu lasāmajās grāmatās. man viņas earthsea sērija un disspossessed ir pie mīļākajām grāmatām un daļēji tieši valodas dēļ, spēcīgi lasās.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:29. Jūlijs 2017 - 23:45
(Link)
nu tas ir nonfic un specifisks. bet nu jā, I do seem to have a crush on her now.
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:29. Jūlijs 2017 - 23:46
(Link)
nu, es esmu visu viņas daiļradi izlasījusi, mož būtu vērts uzzināt, kā viņa to daiļradi ir radījusi. bet man arī uz viņas spējām ir konkrēts krešs.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:29. Jūlijs 2017 - 23:50
(Link)
lielākā daļa ir pārdomas par literatūru kā lietu (īpaši sff) un grāmatu recenzijas, tikai pēdējais gabals ir par rakstīšanas procesu (lielākoties "dzeru viskiju, skatos uz trušiem, vispār baigi izskatās pēc stirnām", bet dēm, uzrakstīts tā, ka tu vnk kūsti)
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba