Februāris 20., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:17 - mikro-melnās-apenes

(123 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:24. Februāris 2017 - 13:02
(Link)
nu tas, vai tu ieraugi cilvēku, kas izpildās stulbi, un padomā "o, muļķis" vai "o, mentāla slimība" arī ir simptomātiski, beeet labu veiksmi izdomāt polla jautājumu, kurš to noteiktu. (lai gan vispār jau uzstādījumā bija diezgan skaidrs, ka runa ir par gadījumiem, kas nepārklājas, nenoliegsi taču, ka tas tehniski ir iespējams)
From:(Anonymous)
Date:24. Februāris 2017 - 13:13
(Link)
Jap, jap, zinu arī par to, cik kaitinoši ir šādi komentāri, kad gribi tikai tādu ieskatiņu 'kopumā'. :) Man pēc būtības kaut kad varbūt arī nāksies izdomāt tos derīgos polla jautājumus, grr, jo maisos pa šo pašu lauciņu savos "zinātniskajos mēģinājumos". Ar vienu pasniedzēju jau sakasījos šādos derīgo jautājumu meklējumos, lai gan sakasījās vairāk viņa nekā es, jo, man šķiet, viņai nepatika, ka manis piedāvātie jautājumi par šizofrēnijas stigmatizāciju liek viņai justies tā, ka, atbildot godīgi, sanāk, ka viņa pati ir stigmatizējoša. :D Bet studiju sakarā šī ir mana lielākā "zinātniskā frustrācija" jeb patiesībā par maz kuru instrumentu ir ticība, ka tas mēra tieši to, ko uzdodas mērām. Un ir maza pārliecība, ka pilnīgi precīzi instrumenti psiholoģijā vispār ir iespējami, kas ļoti skumdina.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:24. Februāris 2017 - 13:20
(Link)
nu ja šitam pollam pieiet zinātniski, tad skaidrs, ka sūds pēdējais :) bet, ja tev pašai ar to jācīnās, tad loģiski, ka gribas patrenēties uz citiem, viss kedā

ja nopietni, es vispār neizmantotu pollu, bet kaut ko citu, stāstošāku, un pieliktu diskursa analīzi vai ko tamlīdzīgu. jo stigatizācijai jau pēc būtības būtu jābūt paša nepamanītai.
From:(Anonymous)
Date:24. Februāris 2017 - 13:29
(Link)
Aha, secinājumos nonācu apmēram turpat, ka vistuvākais kaut cik derīgais variants varētu būt kaut kas ar vinjetēm (jei bogu, neviens tā arī nav spējis man atbildēt, kā tās sauc latviski, un vai šādi ir ok latviskot :)), kur dažādos veidos tiktu aprakstītas slimības izpausmes un tad jautājumi par attālumu - tipa, vai būtu ok, ja šis cilvēks būtu tava otrā pusīte, kolēģis, kaimiņš, draugs, jo skaitās, ka tieši tie vēlamie attālumi visvairāk stāsta par stigmatizējošajām attieksmēm. Paralēli iedot vinjetes ar uzvedību aprakstiem, kuros nav nekādu patoloģiju izpausmes un skatīties, kas/vai/kā atšķiras.
honeybee - mikro-melnās-apenes

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba