Marts 23., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:38

(29 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]iive
Date:23. Marts 2016 - 12:37
(Link)
Pēdējas stāsts šķiet valodiski visveiklākais, un man ir tādas savādas aizdomas, ka tas būtu saistīts ar to, ka stāsts pirms tam bija publicēts LT un K varētu būt gājis talkā. Bet varu kļūdīties. Tev nebija tāda sajūta?
Bet vispār kopš "Sarkanajiem bērniem" man nebija bijis sajūtas, ka autore tik labi saprot, ko dara. Krājuma uzbūves un kopējā vēstījuma ziņā.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:23. Marts 2016 - 12:44
(Link)
bāc, nu acīmredzot jāizlasa tie sarkanie bērni, man tajā visā kkas neformulējami kretinē (nu tb uzstādījumā), un argh. tas ir tāpat kā ar bereļa alko gaismu vārdiem nebija vietas, tipa zini, ka vajag, gan jau ir labs, bet vēēē.

bet jā, šitā grāmata šķiet ļoti savākta un vēstoša, man patīk labāk par citām viņas grāmatām, ko esmu lasījusi (Siltā zeme lasot patika vairāk, bet es tagad baidos pārlasīt, jo varbūt man iekš SZ patika kaut kas tāds, ko es pati tur biju ielasījusi, un no pārlasīšanas viņa sabojāsies, un tad būs žēēēēl)
[User Picture]
From:[info]iive
Date:23. Marts 2016 - 12:50
(Link)
Nē, tam tā noteikti jābūt. Es "Siltu zemi" izlasīju daudz par vēlu, kad jau biju lasījusi "Sarkanos bērnus" un pirmo stāstu krājumu, bet jūs viņu lasījāt kad tas bija hot. Man bija "Remdena zeme", haha.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba