Oktobris 28., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:04
Bāc, jau kuro nedēļu mēģinu skatīties Sense8, pagaidām man uzzīmējas, ka sausais atlikums ir "ja tu gribi būt defoltā īpašs, tev ir jābūt jaunam, smukam un LGBT+ vai vismaz eksotiskam", bet gan jau ar laiku.

Bet pabrīdiniet, ja nu gadījumā tas sausais atlikums arī ir tieši tas, par ko man būtu jāpriecājas, tad varēšu nemocīties :)

(6 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:28. Oktobris 2015 - 10:11
(Link)
man jau šķiet, ka tieši tas arī ir :))
bet var jau būt ka tev izdodas ieraudzīt ko vairāk
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:28. Oktobris 2015 - 10:18
(Link)
-_-
[User Picture]
From:[info]iive
Date:28. Oktobris 2015 - 10:20
(Link)
Kaut kādā ziņā jā, bet man tas tomēr šķita par ko nedaudz citu. Par saikni starp cilvēkiem, kas no vienas puses atkailina un iznes gaismā visus noslēpumus un bailes ka, teiksim, neesi mīlēts tur, kur gribētu tāds būt. No otras puses dod tev komjūnitija spēku. Un komjūnitijs var būt traucējošs plašākā sabiedrībā valdošajiem rīcības un domāšanas mehānismiem, hence sazvērest';ibu teoriju daļa, kas ienes Lielo Spriedzi.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:28. Oktobris 2015 - 10:28
(Link)
ah. ok. tad jāpaskatās tālāk, līdz šim vienīgā spriedze, ko es noķēru, ir "wtf kas notiek viņiem ir heteroseksuāls sekss!!!! ā, bet vismaz dažādas rases..... ā, nē, tas ir tas krieviņš, tad jau košeri"
[User Picture]
From:[info]iive
Date:28. Oktobris 2015 - 10:38
(Link)
Man atkal tā spriedzes daļa, kur viņi 8 ir jaunā, augstāk evolucionējusies cilvēces daļa, no kuriem grib atbrīvoties ļaunie zinātnieki, bet, apgūstot spējas, viņi saliks savus spēkus kopā , bija mazāk interesanta par to daļu, kur viņi risina situācijas katrs savā dzīvē, izmantojot otra spējas. Patika peģiku joki :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:28. Oktobris 2015 - 10:42
(Link)
hm. nu labi, dosim vēl vienu iespēju.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba