Septembris 24., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:25

(122 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]milda
Date:24. Septembris 2015 - 16:04
(Link)
būtu ētiski ja visa padome šajā situācijā solidāri uzņemtos MATERIĀLU atbildību par visiem šķērsfinasējumiem. Jo ja ir tā, ka padome nav ievēlējusi revidentu, nu tad atbildība jānes ne tikai Ogam. Langas izbrīns ir vienkārši smieklīgs. Pierādījumu man nav, bet sanāk ka līdz vakardienai roka roku ir mazgājusi, bet Oga tagad dabūs mazgāties balts viens pats.
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:24. Septembris 2015 - 16:07
(Link)
manuprāt padomei vienkārši neinteresēja, KĀ viņš tiek galā
[User Picture]
From:[info]milda
Date:24. Septembris 2015 - 16:14
(Link)
nu tad kāpēc viņi tajā padomē ir? tad kāpēc vispār ir tāda biedrība, ja padomei ir vienalga? nu tad pēdējais laiks sākt painteresēties un nest materiālu atbildību par savu pofigismu. tik vienkārši.
[User Picture]
From:[info]milda
Date:24. Septembris 2015 - 16:45
(Link)
vopšem noputrojos. tur jau padomes nav. ir tikai biedri, kuri nav pat ievēlējuši padomi, kur nu vēl revidentu. vienvārdsakot biedri nodibina biedrību, par kuru nulle intereses. :D
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:24. Septembris 2015 - 16:48
(Link)
tas tā ir lielākajā daļā biedrību, imo, neatkarīgi no nozares. apmēram tāpat kā ar sporta klubu abonementiem. :)
[User Picture]
From:[info]milda
Date:24. Septembris 2015 - 16:57
(Link)
lūk te es atļaušos oponēt. ir nozares, kur šādās biedrībās ir kā minimums formāli viss sakārtots. daudz kur tomēr ievēl un darbojas pēc būtības gan padome, gan revidents.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:24. Septembris 2015 - 20:45
(Link)
nē, es šoreiz ne par padomes/revidenta esamību (tas, protams, ir must have), bet par to, ka sastājas biedros un pēc tam vispār pat neatceras, ka kaut kas tāds eksistē. ja ir kāda nozare, kur neviena tāda snaudošā biedra nav, tad whoa, visu cieņu, droši vien kaut kāda algotu slepkavu ģilde ;)
[User Picture]
From:[info]milda
Date:24. Septembris 2015 - 21:21
(Link)
Tāpēc ir padomes, lai biedri varētu snaust un viņus patramda, kad nepieciešama biedru nauda. Tā kā te figurē valsts nauda, tad skaidrs, ka biedriem pofig. Man ir pieredze tikai ar biedrībām, kur paši biedri tās finansē no savas kabatas. Tāpēc interese ir, vai tā tiek tērēta atbilstošiem mērķiem.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba