Jūnijs 8., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:55

(35 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]nord
Date:8. Jūnijs 2015 - 17:10
(Link)
Pateicoties tev es par šo tēmu visu laiku dabūju padomāt :D. bet nekas nesanāk, man tiešām ir un vienmēr ir bijis tikai viens Es, viena pati personība dzīvo pa iekšējo bezgalību un nav nekādas komunalkas, kur atrastos vēl kāds, par kuru teikt 'viņa' vai vismaz uzrunāt uz 'tu'. Un man tiešām uz vienām un tām pašām lietām vienmēr ir viena un tā pati reakcija ( visbiežāk man jau iepriekš zināma, tādēļ citi tiek brīdināti), tādēļ ar mani ir ļoti viegli un ļoti garlaicīgi dzīvot :D
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:8. Jūnijs 2015 - 17:16
(Link)
pizģec, cik skaisti :) Man maksimums, ko reizēm izdodas pateikt, ir "es tagad esmu x stāvoklī", bet tas nenozīmē, ka cilvēki intuitīvi saprot, ko no šī x sagaidīt (vai vēlas iespringt, lai to saprastu), un reizēm izdodas pārslēgties uz situācijai piemērotāku versiju par sevi.

Nu, t.i., ja nu gadījumā esmu izkāpusi no savas dominantās un salīdzinoši prognozējamās "es" versijas, kas ir salīdzinoši ok cilvēks, tikai incredibly bōring for me.
From:[info]nord
Date:8. Jūnijs 2015 - 18:04
(Link)
Es domāju, ja var izpētīt un iemācīties paredzēt vienu personu, tad pacenšoties var apgūt arī katru no variantiem,un, ja tie, kuru dzīve no tă ir atkarīga, to īpaši nedara, tad viss viņiem ir ok un ir labi ar katru tevi :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:8. Jūnijs 2015 - 19:12
(Link)
Nav jau teikts, ka viņu pacietība ir bezgalīga.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba