November 2022

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Powered by Sviesta Ciba
[info]hesus wrote
on December 18th, 2011 at 04:33 pm

Jau trešo vakaru, ejot gulēt, pozitīvi domāju - RĪT BŪS PRODUKTĪVA DIENA. Bet nav. Nu nav un viss. :D
Sēžu un kaut ko tur bakstu Writer dokumentā, atskatoties vispār neliekas, ka kaut kas būtu uzrakstīts. Tāds foršs flows. Lai arī programmēt neiemācījos, savā ziņā saturīgs man tas grāds būs.
Vispār manas un istabasbiedru studijas perfekti ataino šī meme. Man tiešām likās smieklīgi, jo dažas nu tik ļoti var attiecināt uz mums. ^^





Pāris dienas mēģināju sevi pieradināt pie Starcraft 2. Bļed, nu tāds elles izdzimums... Itkā wariku tač spēlēju un tā, bet man tāāāā riebjas tie fucking tanki un space tēmas. Plus, tur viss balstās uz - dabū daudz resursus, dabū daudz purnus un kā urāls iznes pretinieku. Nu, un jo labāk spēlē, jo lielāks urāls. Vienlīdzīgiem pleijeriem sanāk milzu gopņa, kad savākti daudz purni - tipa bars pret baru. Nē, nav priekš manis.
Un, ja jau datorspēles ņeprokaķilo, pastaigāšu laiciņu uz Muay Thai. Tā riktīgi klišejiski, ķīniešu quartera vidū tā zāle ir. Pati zāle jau tāda diezgan moderna un tā, bet gaitenī laikam speciāli sametuši vecas zeķes, lai ir tas "cīņa aromāts".

Ziemassvētkos, iespējams, glābšu Ivaru no šausmīgajām mājām.

Istabu silda sildītājs, kurš pats sāk sildīt, kad temperatūra nokrītās līdz noteiktajai temperatūrai. Viss debīlā itāļa dēļ. Viņa izskaidrojums, kapēc naktīs gaiteņa logs būtu jātur vaļā - vismaz kaut kāda gaisa cirkulācija. Un, ja auksts esot, varot taču sarullēt dvieli un durvju apakšu nosiltināt. Viņam, redz, esot 2 biezās segas, nejūtot.

Noskatījos The Warrior. 8 balles. Tāpēc, ka daļēji tur bija sakars ar MMA. Pirmā izdevusies filma par šo tēmu, ja godīgi. Bija daži cheesy momenti, bet to jau var palaist garām. ;)

Riju ķiplokusu un sūtu ziemassvētku kartiņas. Nē, Tev nebūs - jo Tu esi lohs/lose.
Ā, bija šonakt sapnis (atkal vidusskola) un klasesbiedri mani apsveic Ziemassvētkos. Un es nesaprotu, kapēc tikai man dāvanas dod. Un tad man kaut kas pasaka - daudz laimes dzimšanas dienā! Nicce. Paldies, jums, klasesbiedri! T_T kkāds neprāts.
Runājot par svētkiem, sniega gan te vēl nav. Un egles man arī noteikti nebūis. Bet tas laikam nav tas trakākais. Jānopērk kilograms mandarīnu un svētku sajūta instantly būs klāt. ;D

(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: