November 2022

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Powered by Sviesta Ciba

Jelgava 94

Izlasīju grāmatu, īstenībā pēdējā laikā lasu daudz. Nu, kā - lasu? Vienu lieku audiogrāmatā, lai ir kaut kas klausāms monotono nodarbju brīžos. Otra aiziet papīra versijā. Uz kompja lasīt man neizdodas. Nav tas sentiments, ka papīrs ir un paliek papīrs, bet grūti tā. Izskatās, ka drīz būs jāsāk vai nu īrēt bibliotēkās, ja tās šajā periodā ir atvērtas vispār, vai arī jāpleš maciņš un jāpalielina savs grāmatu plaukts. Vispār, šīs grāmatas 3. nodaļa man lika aizdomāties, ka esmu līdzīgā situācijā. Tā taču bija arī mana jaunība. Un nekas jau diži nav mainījies. Galvā tā pati putra, kas pirms 12 gadiem, kad dzēra divlitrīgos alus un kratīja kaklus pie skatuvēm. Draugi - uz mūžu laikam. Tieši tā kā tur raksta.
Vispār jau man ir vesels plaukts ar nelasītām grāmatām. Tās tak nav manējās, bet bijušā istabasbiedra, kurš vienā dienā pameta savu draudzeni, visu iedzīvi dzīvoklī un aizgāja uz armiju. Neviens no viņa tuvākajiem draugiem neko par viņu nav dzirdējis. Vēl tagad, saskrienamies, šie vaicā, vai neesmu ko dzirdējis. Smejos, nē. Šā mēbeles un mantas pēc tam brauca kaut kas savākt. Es pat nezināju, kas tie par cilvēkiem. Kaut kā toreiz pārliecināja, ka tieši viņa uzdevumā atbraukuši. Bija jau arī labs laiks pagājis, kādi 2 mēneši. Visu savāca, bet grāmatas nē. Neatceros, kādēļ tā. Esot teikts tikai mēbeles paņemt, laikam.
Vispār, interesanti. Grāmatas man stāv, cēli izliktas, vēstot - redz, kāds es patiesībā inteliģents! Aiztiktas nav jau kādus 6 gadus, ja nemaldos. Perevidēšu to plauktu, gaume viņam bija diezgan laba, cik atceros. :)

Comments

rekomendēju e-grāmatu. kopš man tāda ir, papīra grāmatu vairs nav, ērti.
daudzām egrāmatām klāt ir arī audio. var klausīties, kad monotonas nodarbes, var lasīt, kad gribās, lai informācija nāk ātrāk.