November 2022

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Powered by Sviesta Ciba

Nē medicīnai!

Savas dzīves laikā atceros tikai vienu gadījumu (2 vai 3 reizes), kad medicīna man ir acīmredzami palīdzējusi. Es neskaitu tādas lietas kā "ogle aptur caureju", "ibumetīns aptur paģiras". Sākumskolā bija tik mežonīgs aizcietējums, ka nevarēju nostāvēt kājās, ārsti vienmēr domāja, ka aklā zarna plīsusi. Klizma atrisināja šo jautājumu vienmēr. Liels paldies tam dakterim (kaut arī bļāva uz manis, ko es pa kušeti vāļājos un kliedzu, neviens nav licis vēl apgulties). Diagnozi pēc tam cits ārsts gan noteica, ka vainīgi esot āboli un bumbieri un savas turpmākās dzīves laikā labāk lai es tos neēdu. Pieminēšu, ka ēdu gan, tikai tagad laikam maizi ar ūdeni noskaloju, nezinu.

Viss pārējais, kas ir bijis, ir trula naudas un laika izmešana, kaut kādi minējumi un nevēlēšanās iedziļināties problēmā.

Nedēļu ilgas nepārejošas galvassāpes pēc cīņas - nafig ibumetīnu nedzer? Tev tur viss kārtībā.
Ierobežota kājas kustība pēc stiepšanās vingrinājuma, kad pēc tirkšķa, kāja paliek mīksta - nu jā, veciem cilvēkiem arī tā gadās, kad nokrīt. Varbūt saites noplēstas pilnībā vai ieplēstas. Var aiziet uztaisīt bildi piemiņai, lai redz, kā izskatās, bet tur tikai jāgaida, neko nevar darīt.
Plēsts muguras skriemelis - nu jā, vairs jau var tikai staigāt, savādāk jātaisa operācija, terapijas nekādas nepalīdzēs.
Zobam stūris noplīsi, ir miris, kaut ko var sadomāt varbūt? Varam izraut, tur citu variantu nav, pēc tam skaties, ko tur vietā likt, tas nav pie mums.
Tagad pēdējais ir saspiests disks kaklā, pa 4-5 speciālistiem problēmu noskaidrojām, izrakstīja pretsāpjniekus, fizioterapeits pastāstīja, ka jālabo stāja, iemācīja pareizi elpot un noteipoja 4 sesijās. Akceptēja, ka fizioterapija, ko pats sev veicu esot ok, varot turpināt. Gala rezultāts - tagad sēžu youtube un skatos, kādus vingrinājumus var piemērot, lai nostiprinātu kaklu.

Zaibal. I'm dying, man! :D

Comments

Kad pēc reslinga mugura bija sapista, mani diezgan sūtīja nahuj. Izlūdzos rentgenu. Nekas nav lauzts. Dzer ibumetīnu. Blad paldies.