***

« previous entry | next entry »
Thu 14.05.09 | 12:55
Ryanair turpmāk par reģistrēšanos lidojumam internetā prasīs 5 mārciņas (3.93 lati).
Jaunā politika aizstāj iepriekšējo Ryanair praksi piedāvāt bezmaksas tiešsaistes reģistrēšanos un prasīt 10 mārciņas (7.86 lati) par reģistrēšanos lidostā.
Turpmāk visiem Ryanair pasažieriem, kas ieradīsies lidostā bez iepriekš izdrukātas reģistrēšanās kartes būs jāmaksā 40 mārciņas (31.44 latus) liela maksa par reģistrēšanās kartes saņemšanu.
Ryanair norāda, ka jaunā sistēma neļaus pasažieriem iegādāties biļetes vairāk par 15 dienām pirms lidojuma, tāpat netiks atļauta reģistrācija ātrāk par 4 stundām pirms lidojuma.



Kaut kas tiek nenormāli sačakarēts. Man būtu problemātiski ceļojuma beigās svešā vietā meklēt interneta kafejnīcu, kur izdrukāt to biļeti 4 stundas pirms lidojuma. Well, cerams, ka visās lidostās savairosies internetkafejnīcas [kas par saviem pakalpojumiem prasīs mazāk kā 40 mārciņas par 3 minūtēm].
Un ne ātrāk kā 15 dienas pirms lidojuma? Tad ilgākus ceļojumus praktiski ar šo aviokompāniju izslēdz - aizbrauc , bet nezini, vai varēs nopirkt biļeti atpakaļceļam.
Bet then again - Ryanair ir tik nepatīkam aviokompānija ar savām lidmašīnām, ka man negribas lidot vispār.
Tik skāde, ka Rīgas lidostā faktiski ir palikušas Rynair un airBaltic. Paldies Šššš vai krīzei, whatever.

Comments {2}

  • bona fide

    [info]viux Link

    drīzāk ŠSs, nevis krīze. cik man zināms, viņš ir atvieglojis nodokļu sistēmu Airbaltic un Ryanair tiek maksāts, ka tie brauc uz Rīgu. + milzīgi nodokļu atvieglojumi. Tāpēc jau arī EasyJet un citas kompānijas aizgāja.. jo galīgi nav pa godīgo tur viss.

    Reply | Thread

    • [info]hessin Link

      piekrītu, tas "vai krīze" ir, jo negribas šodien kašķēties ar kādu šš fanu (lai gan nevienu personīgi nepazīstu, bet kaut kur tur ārā jau viņi ir)

      Easyjet gan man patika, par viņiem nekad nav radusies sajūta, ka mēģina mani apčakarēt. Atšķirībā no rynair un airbaltic.

      Reply | Parent