Nokačā man arī

« previous entry | next entry »
Wed 26.11.08 | 11:03
Slima suņa sapņi:

"Skolēni ir īpaši aktīvi, klausoties mūziku un daloties tajā ar saviem skolasbiedriem. "Nokačā man arī" vai "Eu, iedod man arī" ir tik vienkārši, ņemot vērā failu apmaiņas iespējas, ko piedāvā mūsdienu tehnoloģijas un programmas. Arī mūzikas aparāti šodien jau apmainās ar mūziku pat bez vadiem. Bērniem kredītkartes, protams, nav, taču mūziku var nopirkt arī, nosūtot īsziņu. Telefons gan pieder vecākiem.

Kā tad būtu jārīkojas? Ja Mārtiņš vēlas Pētera legālas izcelsmes MP3 failu, puiši var noslēgt līgumu, ka Pēteris Mārtiņam to atdod, piemēram, par košļeņu paciņu, un Pēteris pārvieto, nevis kopē šo failu Mārtiņam. J.Bordāns gan smaidot piebilst, ka šādam "līgumam" noteikti būtu jāpievieno faila iepriekšējais pirkumu apstiprinošais dokuments. Ja vēlies, lai tavs klasesbiedrs noklausās dziesmu, uzliec, lai skan, nekopē!"
..
"Te nu gan viss ir vienkārši — ja tavi darba pienākumi nav tieši saistīti ar muzicēšanu vai audio apstrādi, mūzika darba datorā atrasties nedrīkst. Neviens, pat legāli pirkts tavs mūzikas fails nedrīkst atrasties darba datorā. Arī tava "kopija" var atrasties tikai tavā īpašumā esošā datu nesējā tavām privātām vajadzībām."


//un neizmetiet čekus rimi pirktajai desai, citādi vēl sanāks, ka esat zaguši. Problēmas var sanākt arī, ja čekā ir 200 g, bet x g jau esat apēduši. Nopietni! :|

Comments {3}

  • Galma Āksts

    [info]torch Link

    you are breaking my balls :O
    viņi grib novest cilvēkus līdz tam, ka klausās kaut kādus radio, kur skalo smadzenes, vai neklausās nemaz.
    Jo ja jau pat nopirktu mūziku darbā nevar klausīties, tad kā var?
    darbā pavadu trešdaļu dienas, loģiski, ka tieši tur gribēšu klausīties. bļe lopi

    Reply | Thread

    • [info]hessin Link

      nē, viņi grib kļūt par miljonāriem, viņiem pof, ko cilvēki dara/nedara.
      Tas, ka uz darba datora nevar turēt pat legālu mūziku - ir wdf.
      Faktiski viņi tagad skalo smadzenes ar šo pasūtījuma rakstu cilvēkiem, kuriem nav sava viedokļa un saprašanas. Kā arī sabaida.
      Man atliek tik smieties.
      Darbā jāklausās savs mp3 pleijeris :), es gan iztieku ar last.fm (tad vēl izrādīsies, ka interneta radio klausīties ir slikti).

      Un, protams, smieklīgi, ka tiek pārdoti mp3 pleijeri ar daudz GB ietilpību. Legāli ar mūziku to visu piepildīt var tikai miljonāri.

      Reply | Parent

  • [info]kaads Link

    a savu kotletīti no darbam piederošajiem pusdien-šķīvjiem es arī nedrīkstu ēst?

    Reply