***

« previous entry | next entry »
Fri 13.06.08 | 22:44
Viendien secināju, ka [info]silentwings un manam portatīvajam ir viena un tā pati problēma - baterija ir beigta aiz vecuma, un strāvas kontakts ir jūtīgs - kā pakustina tā čuššš, atā, atā. Man pat nepaspēj hibernēties.
Vēl kas kopīgs - mēs abas mēdzām to lietot klēpī. Un 4. dienā mani apņēma atklāsme :)

Bojāts ir strāvas vads, jo viņam galviņa ir "taisna", un turot klēpī tā parasti nolokās, beigās plastmass ir ieplīsis, man izskatās, ka tas ir tikai apvalks, bet laikam, ka ir kaut kas arī iekšās, varētu jau mēģināt nostiprināt salīmējot, bet tas ir sarežģīti, jo nevar nofiksēt to strādājošo pozīciju. Bet tad es paņēmu vienu citu ķepļepa strāvas vadu, kuram visi tie V un A lielu skādi nedarīj - un voalā - varu pluinīt to kastīti kā gribu , strāva nepazūd.

šis garais stāsts ir par to, ka man tagad vajag atrast, kur es varu iegādāies jaunu strāāvas adapteri - piemērotu manam datoram.
vispār es arī nezinu, kur un kā meklēt jaunu bateriju, bet tas nav vitāli nepieciešams, tā kā tagad mans dzīves veids ir diezgan nekustīgs :/

varbūt, ceru, ka arī [info]silentwings problēma ir tikai vadā, jo tādā gadījumā uz garnatiju vērts nav iet, pat ja tādas vēl ir, atliek tikai sameklēt jaunu adapteri.. un ja meklēt, tad meklēt tādu vadu, kuram uzgalis ir formā г (tā kā karātavas). Tur nav kam nolocīties.

Comments {2}

  • silent wings

    [info]sw Link

    Ohh, sorry, tikai tagad izlasīju. Paldies par info! Mana bēdīgā pieredze gan liecina, ka pašreizējam kompim der nebūt ne visi adapteri, bet tie, kas der, cenā sākas no pussimta, tāpēc uz dullo pirkt nesākšu. Kādā brīvākā brīdī aizstiepšu kompi līdz remontam, tad arī ziņošu par rezultātiem :)

    Reply | Thread

    • .

      [info]hessin Link

      uff, nemaz nezināju, ka tiek lasīti tik seni ieraksti,
      bet gan jau labi aiznest uz remontu, ja nav 100% pārliecības par problēmas cēloni [man to noteikt palīdzēja cita datora kabelis].
      Par 30 lvl + pvn iegādāju savam kompītim kabeli pie www.servicenet.lv - aizrakstīju epastu ar datora modeli, un šie atbildēj, kas pieejams, solīja piegādi 2-4 d.d. laikā, reāli - dienas laikā. --Varbūt noder :)
      Tiesa , es iegādājos 100% tādu pašu kabeli kā iepriekšējais, jāuzmanās ar klēpī turēšanu. varbūt var apvaicāties par ko universālāku un ar citādu uzgali, jo šis dizains ir stulbs.

      Reply | Parent