Pinkin Lark

« previous entry | next entry »
Wed 13.02.08 | 11:04
Ha!

Lai arī jau sākusies biļešu tirdzniecība uz 28.jūnijā "Skonto" stadionā ieplānoto "Linkin Park" koncertu, iespēja, ka šī amerikāņu supergrupa tiešām varētu uzstāties Rīgā, ir diezgan niecīga, raksta laikraksts "Neatkarīgā".
Taču ne grupas oficiālajā mājaslapā internetā, ne fanu saitos informācija par koncertu Rīgā nav atrodama.

"Linkin Park" koncertu rīkot pieteikusies pavisam jauna firma - pērn 1.novembrī kādā dzīvoklī daudzdzīvokļu mājā Ogrē reģistrētā SIA "Baltic Entertainment Agency" (BEA).

"Koncerts tiešām būs, tas nevar nebūt!" apgalvojis BEA vadītājs Andris Gorbačovs.

Šodien Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komiteja skatīs BEA iesniegumu, kurā pašvaldība tiek lūgta līdzfinansēt dziedātājas Riannas (Rihanna) koncertu, kas notikšot 11.aprīlī Ķīpsalas hallē. Plānotie kopējie izdevumi - 196 552 lati, ieņēmumi - 214 375 lati. Atbildīgo starpinstitūciju atzinums gan ir naudu nepiešķirt, turklāt nav arī skaidrs, ko BEA no domes vēlas: pat pievienotajā tāmē nekur neuzrādās iespējamā līdzfinansējuma apjoms. Pašvaldībai tiek piedāvāts "kļūt par pasākuma aģentūras draugu, vienojoties par pilnīgu vai daļēju finansiālu atbalstu, kurš ir nepieciešams projekta īstenošanai". Iesniegums saņemts 11.janvārī, atbildi lūgts sniegt līdz 20.janvārim.
(wdf?)

"Pikantumu šim faktam piešķir tas, ka šonedēļ tiešām oficiāli apstiprinātas ziņas par popzvaigznes Riannas uzstāšanos Rīgā, taču tā notiks nevis 11.aprīlī, bet 17.martā, nevis Ķīpsalas hallē, bet "Arēnā Rīga", un tās organizētāji ir nevis BEA, bet FBI," raksta laikraksts. "Jā, tas ir atcelts," apstiprinājis arī Gorbačovs. "Mums gribēja ļaunprātīgi iztraucēt, un tas arī izdevās. Gribējām rīkot šo koncertu, vērsāmies ar sadarbības piedāvājumiem pie masu medijiem un domes, bet to padzirdēja FBI, kas ir lielākie koncertu rīkotāji Baltijā, un ātri vien koncertu pārpirka, pirmie veicot maksājumu aģentam."
(opā!)

iz šejienes

Bet man nav plānu šopavasar, vasar doties uz kādu no ūber koncertiem, kaut kā nesaista, uz korn nebiju.
Vienīgu Positivus AB festivāls var tapt apmeklēts.

Comments {2}