witcher is here

« previous entry | next entry »
Nov. 1., 2007 | 01:40 am

vakar kāsim ieraudzīju uz kompja spēli vārdā Withcer. beidzot manas ciešanas bija beigušās - es šo spēli biju gaidījis 100 gadus. patiesi, vienīgā spēle, ko es jebkad dzīvē biju TĀ gaidījis. es gan gaidīju arī Gothic3, bet Witchers tomēr laikam ir visgaidītākā spēle manas dzīves laikā. tam visam par iemeslu ir fakts, ka esmu sajūsmā par Sapkovska romānu sēriju par Veģmaku, un šī spēle ir tieši par to varoni tieši tajā pasaulē. prieks un laime.

pa nakti spēle novilkās. šorīt uzinstalēju. un tā protams negāja. es pāris stundas meditēju internetā, līdz sapratu, ka šai spēlei nav cracku vai kā tamlīdzīga. akella esot pārāk gudri un viņus nevarot uzkrakot. tā vietā ar laiku nāca apskaidrība, ka spēlei vnk nepatīk virtuālie draivi. vajag mountēt image draivu kā IDE, lai akellas kods nesaprot to, ka tas ir virtuālais draivs. tam visam sekoja vēl stundas nopišanās, kamēr iedarbināju jaunāko daemon tools, kam ir lieliskā iespēja mountēt IDE.

vienā brīdī es jau sajutos kā baigi krutais hakeris-pirāts, jo likās, ka esmu paveicis neiespējamo - beidzot man spēle aizgāja. tomēr piepildījās manas bailes par faktu, ka man ir vajadzīga jauna videokarte. pat uz 800x600 mans piektais gforce nespēj pavilkt uz NWN2 engine taisīto spēlīti pietiekamā ātrumā, lai tas viss būtu normāli spēlējams. jāzvana un jālamājas ar servisu, kurā ir mans portatīvais, jo tam ir septītais gforce un veģmaks noteikti ies kā smērēts.

un kad tas notiks, tad atkal iekavēsies Dūjas levelošana wowā. jo tas taču ir fucking Veģmaks!!!
Tags:

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {11}

Sindra

(bez virsraksta)

from: [info]galadriela
date: Nov. 1., 2007 - 11:39 am
Link

Nu grūti man prognozēt, kas decembrī būs ar Karu.

Domāju, ka manam hunterim Kara decembrī varētu interesēt. Bet ja nesavāksies pietiekoši interesenti, tad jau būs jāvāc hunterim PvP sets un doma par Karu jāatmet.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Nov. 1., 2007 - 11:48 am
Link

Gan jau atradiisies veel kaads 70 alts, kursh gribees uz turieni aizstaigaat.
Vai arii bish paPvPosim un pa taisno uz Zul Aman :)

Atbildēt | Iepriekšējais