her_crow

classic

Jul. 16., 2012 | 10:08 am
No:: her_crow

pirms vairākām dienām Alfiņš mani iepazīstināja ar veikbordu, kas izrādījās samērā interesanta aktīvā nodarbe, lai man nebūtu garlaicīgi. nobraukājām pāris stundas ar to dēlīti, un pirmajā naktī viss sāpēja tik ļoti, ka fiziski nevarēju apgriezties uz otriem sāniem. ir pagājušas kādas trīs dienas, un sāp joprojām. es oficiāli esmu tizlākais cilvēks on earth. būtu jauki šonedēļ vēl aizlaist un pavizināties ar dēlīti, jāsagaida tikai kad vairs nekas nesāpēs.

vēl paspējām pabūt pie Axela un atcerēties jaunību, dzerot trīsgraudnieku ar šampi pa virsu jāgerim, mājas vīnam, kā arī kaut kam ar nosaukumu "bezpohmeļnaja". tas viss sajaucās varen potentā kokteilī, ko es nevienam nenovēlu lietot tapēc, ka smadzenes vnk paņem brīvdienu nothing-to-do-here stilā, un no rīta nākas secināt, ka esi rīkojies vēl neadekvātāk kā parasti. bet tā jau vispār pasākums bija neparasti labs, kaut gan man tā liekas tikai tapēc, ka tas bija out of the ordinary.

a tā vispār nedomāju, ka vēl kādreiz pieliešu mūli šādos lielos pasākumos. šad tad jau iedzert var, but this will not happen again. tad jau labāk pabraukāt ar dēlīti.

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.