stulbs posts par paģirām

« previous entry | next entry »
Jun. 18., 2012 | 09:53 am

viss liekas ļoti saasinājies. sevišķi garastāvokļa maiņas. es nezinu, kas ar mani notiek.

sestdienas rītā nesos pa saulainu jelgavas šoseju ar vaļā logiem un Dio pilnā skaļumā, vējš all over me, pozitīvisms katrā ķermeņa šūnā. sestdienas vakarā neliels atslābums, prieks par saaukstēšanās beigām, daudz dzērienu Atīša vecāku dārzā, neparastas un patīkamas sarunas par svarīgajām lietām, murgaini karsta un nesaprotama nakts. nākamā diena aust ar pilnīgāko novārgumu un depresiju.

pie vainas protams ir alkohols. through strange and sinister chemistry mans ķermenis vakar jutās uz nāves-no-noguruma robežas, un bija stipri jūtamas arī nepamatotas emocionālas izmaiņas. yeah, es runāju tā, it kā aizvakar pirmo reizi dzīvē būtu iedzēris alkoholu, un nākamajā dienā pamodies ar pirmajām paģirām. nea, es esmu bijis uz nāves robežas pirms tam, tas nav nekas sevišķs. bet emocionāla ietekme - pirmo reizi.

būtu šausmīgi stulbi pirms jāņiem paziņot kaut ko tik stulbu kā - es vairs nedzeršu - jo sevišķi tapēc, ka man baigi patīk dzert. bet acīmredzot šis gadījums mani satrauc pārāk ļoti, tapēc es droši vien varu vismaz atļauties pateikt, ka man šodien doma par dzeršanu liekas izteikti pretīga, kaut arī fiziskās paģiras sen jau garām.

nu, un vispār jau rakstīt par dzeršanu un paģirām ir stulbi.
Tags:

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {2}

pink_pony

(bez virsraksta)

from: [info]pink_pony
date: Jun. 18., 2012 - 10:40 am
Link

Tavā ķermenī ir ne vien fiziskas, bet arī emocionālas izmaiņas? Izklausās pēc pubertātes.

Atbildēt | Diskusija


her_crow

(bez virsraksta)

from: [info]her_crow
date: Jun. 18., 2012 - 11:00 am
Link

fuck yes! vai tas nozīmē, ka tu mani beidzot ņemsi nopietni?

Atbildēt | Iepriekšējais