death from bacon

« previous entry | next entry »
Maijs. 11., 2012 | 08:15 am

bļa, šodien līst. kā lai šādā laikā novazājas pa bāriem un pēc tam vēl iesēž dārzā Ikšķilē? labi vismaz, ko šorīt varēju braukt uz darbu ar mašīnu, jo nepatīk man slapjdraņķis nu ļoti. protams, atbraucot uz darbu, es viņā netiku iekšā, jo man nav ārdurvju atslēgas. pasēdēju uz trepēm un pakavējos 20 minūtes Franca Bardona 'Iniciācija Hermētikā', kuru sešu gadu laikā esmu sācis lasīt nu jau ceturto reizi, jo visas iepriekšējās reizes kļuva skaidrs, ka vēl neesmu izaudzis līdz šai literatūrai, jo tā spētu atstāt negatīvu iespaidu uzskatu veidošanās mehānismā.

"Man has been created in the likeness of the universe. Everything great to be found in the universe is reflected, in a small degree, in man. For this reason, man is signified as a microcosm in contrast to the macrocosm of the universe. Strictly speaking, the entire nature manifests itself in man."

Francs Bardons īstenībā ir interesants čubārs. viņš ir viens no tiem pusbaisajiem onkuļiem, kas trīsdesmitajos ietusēja ar visiem rietumu okultisma pamatlicējiem, un principā veltīja savu dzīvi, lai bīdītu šo ģēlu aizvien tālāk. otrajā pasaules karā viņš esot iemests koncentrācijas nometnē, jo atteicies sadarboties ar nacīšiem mistikas nozarē, bet krievi viņu no turienes esot izpestījuši. daudz vēlāk viņu atkal apcietināja par nelegālu zāļu ražošanu un tirgošanu, un cietumā viņš nomira no pankreatīta. klejo teorijas, ka viņš ir izdarījis pašnāvību īpaši twisted veidā - palūdzis sievai, lai atnes viņam uz cietumu kluci ar īpašu bekona šķirni, kura apēšana totāli nav savietojama ar pankreatītu. manly indeed.
Tags:

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {0}